
Γιαννακόπουλος μετά την κλήρωση των διαιτητών: «Επανέρχεται η τάξη»
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε την κλήρωση του διαιτητή Αναστόπουλου σε παιχνίδι του Ολυμπιακού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μετά το μεσημεριανό ξέσπασμα κατά της ΚΕΔ, κι αφού μεσολάβησε η κλήρωση των διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής στην Basket League όπου ο ανεπιθύμητος στον Ολυμπιακό ρέφερι Παναγιώτης Αναστόπουλος ορίστηκε στην αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με τον Προμηθέα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε νέα δήλωση τονίζοντας ότι επανέρχεται η τάξη στο ελληνικό μπάσκετ.
Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είπε στην κάμερα του «ΑΡΤ»: «Τα περισσότερα ειπώθηκαν πριν. Επί σειρά εβδομάδων για κάποιους λόγους οι διαιτητές, οι οποίοι είναι ανεπιθύμητοι από τον Ολυμπιακό, δεν έμπαιναν στην κλήρωση. Ευτυχώς σήμερα μπήκαν. Φαίνεται ότι επανέρχεται η τάξη. Ελπίζω να μπορέσουμε να προχωρήσουμε για το καλό του μπάσκετ. Σας ευχαριστώ, καλή συνέχεια».
Δείτε τη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
Τραγωδία στα Εξαμίλια Κορινθίας - Ένας νεκρός από έκρηξη και φωτιά σε εργοστάσιο
Δολοφονία στη Σύρο: Από μαχαιριά στον θώρακα ο θάνατος της 42χρονης διασώστριας
Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Ενώπιον της ανακρίτριας απολογείται ο 28χρονος κατηγορούμενος
Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο Βραζιλίας - Αργεντινής μετά τα «κλέφτης» και «φαλακρό σκουπίδι» του Μιλέι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


