• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Σοκ στο Ίλιον: 18χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στον πατέρα του - Στο νοσοκομείο ο 61χρονος«Έχουμε φάει τόσες χιλιάδες μέσα σε λίγες μέρες»: Οι αποκαλυπτικές συνομιλίες στην υπόθεση απάτης της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»Μαζική αντιφασιστική πορεία στο Νέο Ηράκλειο - Επεισόδια με χρήση χημικών από την ΕΛΑΣΒίντεο-σοκ από τη συντριβή αεροσκάφους με εννέα επιβαίνοντες - Κατέπεσε σε κατοικημένη περιοχή στη Φλόριντα
δημοφιλές τώρα: «Καμπάνα» Μαρουσάκη για το βροχερό τριήμερο: «Αντιμετωπίζουμε την κακοκαιρία σαν κακοκαιρία»
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   04.05.2019 09:18
ΕΘΝΟΣ SportPowered by Superbet 21+

Δήλωσε κώλυμα ο Αναστόπουλος για τον αγώνα Χολαργός-Παναθηναϊκός

Προς το παρόν ο Αναστόπουλος δεν έχει δηλώσει κώλυμα για το παιχνίδι του ΣΕΦ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

(InTime)
(InTime)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Ο Αναστόπουλος μαζί με τους Κατραχούρα και Μαλαμά θα ήταν η διαιτητική τριάδα της εξ αναβολής αναμέτρησης του «τριφυλλιού» με την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το SDNA.gr, η ΚΕΔ έλαβε αργά το βράδυ της Παρασκευής εγγράφως το κώλυμα του διεθνή διαιτητή που ενημερώνει πως είναι ασθενής και δεν μπορεί να παίξει στο παιχνίδι του Χολαργού.

Φυσικά, το θέμα είναι ήσσονος σημασίας για το σημερινό παιχνίδι που δεν έχει βαθμολογική σημασία. Το ζητούμενο είναι αν η ασθένεια του ή το κώλυμα επηρεάζει τον πολυσυζητημένο αγώνα της 26ης αγωνιστικής, όταν ο Αναστόπουλος θα κληθεί να σφυρίξει στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα. 

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τονίσει σε ανακοίνωσή τους πως αν οριστεί κάποιος εκ των Αναστόπουλου, Παναγιώτου, Μάνου σε αγώνα τους δεν θα κατέβουν, πράγμα που θα σήμαινε και τον υποβιβασμό του στην Α2. Όμως, αποφάσισαν να εκδώσουν κανονικά εισιτήρια για την αναμέτρηση με τους Πατρινούς.

Προς το παρόν ο Αναστόπουλος δεν έχει δηλώσει κώλυμα για το παιχνίδι του ΣΕΦ, αλλά πλέον δημιουργούνται διαφορετικά δεδομένα, ενόψει της ιστορικής αναμέτρησης των Πειραιωτών.

Αν το κώλυμα διατηρηθεί και για το ματς του ΣΕΦ και ο διαιτητής δεν καταφέρει να αναρρώσει μετά το αρρωστημένο κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ τις τελευταίες ώρες, τότε κατά κάποιον τρόπο, θα λυθεί και το ζήτημα που έχει προκύψει. Ο διαιτητής θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλον - όπως θα συμβεί και απόψε στον Χολαργό - και ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί αποφεύγοντας τον υποβιβασμό. 

Διαβάστε ακόμη

«Έχουμε φάει τόσες χιλιάδες μέσα σε λίγες μέρες»: Οι αποκαλυπτικές συνομιλίες στην υπόθεση απάτης της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»

Ταυτοποιήθηκε μυστηριώδες πλάσμα που εντοπίστηκε στα Ιμαλάια... δεν θα έπρεπε όμως να βρίσκεται εκεί

Μαζική αντιφασιστική πορεία στο Νέο Ηράκλειο - Επεισόδια με χρήση χημικών από την ΕΛΑΣ

Βίντεο-σοκ από τη συντριβή αεροσκάφους με εννέα επιβαίνοντες - Κατέπεσε σε κατοικημένη περιοχή στη Φλόριντα

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Παναθηναϊκός
  • Παναγιώτης Αναστόπουλος
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
%>