
Formula 1: Ταχύτερος ο Πιάστρι στην Ίμολα - Πήρε την pole position
Άφησε στη δεύτερη θέση τον Φερστάπεν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Όσκαρ Πιάστρι συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις του στο πρωτάθλημα της Formula 1. Μετά τις τρεις σερί νίκες του, ο Αυστραλός πιλότος της McLaren ήταν ταχύτερος όλων και πήρε την pole position στην πίστα της Ίμολα.
Έπειτα από μια συναρπαστική μάχη με τον Φερστάπεν, κατόρθωσε να αφήσει στη δεύτερη θέση τον Ολλανδό παγκόσμιο πρωταθλητή. Ακολούθησαν οι Ράσελ, Νόρις, Αλόνσο, Σάινθ, Αλμπον, Στρολ, Χατζάρ, Γκασλί.
Αντιθέτως, απογοήτευση προκάλεσε στο ιταλικό κοινό η εικόνα της Ferrari καθώς ο Λεκλέρκ και ο Χάμιλτον θα εκκινήσουν απ' την 11η και 12η θέση αντιστοίχως.
Ο κυριακάτικος (18/5) αγώνας θα αρχίσει στις 4 το απόγευμα.
Διαβάστε ακόμη
Τι θα γίνει με τις ενεργειακές συμφωνίες στην Ελλάδα μετά την αποπομπή της Γκίλφοϊλ
Εικοσιτετράωρη απεργία στα ΚΤΕΛ στις 5 Νοεμβρίου - «Παγωμένοι» μισθοί από το 2009 και αδιέξοδο στις συλλογικές συμβάσεις
Το «βαθύ λαρύγγι» στην υπόθεση Κίμπερλι, οι δύο Ρουμάνοι υπουργοί με Έλληνα επιχειρηματία και το deal για τα Goody's
Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Το διπλό μήνυμα Μητσοτάκη και η δύσκολη συζήτηση για την ενεργειακή κρίση - Ποια άλλα θέματα είναι στο «μενού»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr



