Euroleague Final 4 2025: Οπαδοί, χαμόγελα και άλλο στην «Etihad Arena»
Γιορτινό το κλίμα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ χτυπά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς στο Άμπου Ντάμπι διεξάγονται σήμερα οι ημιτελικοί του Final 4 της Euroleague, ενώ την προσεχή Κυριακή (25/5) θα γίνει ο μεγάλος τελικός.
Στο Final 4 συμμετέχουν δύο ελληνικές ομάδες, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, μια τουρκική, η Φενέρμπαχτσε, αλλά και μια γαλλική, η Μονακό.
Το κλίμα έξω από την «Etihad Arena» του Άμπου Ντάμπι είναι γιορτινό, με τους οπαδούς των ομάδων να πηγαίνουν μαζί στο γήπεδο, ενώ φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι και με χαμόγελα.
Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 6.000 φίλαθλοι. Οι εικόνες έξω από την «Etihad Arena» αποτυπώνουν την κατάσταση που επικρατεί, με τις ουρές να είναι μεγάλες, με τον κόσμο να περιμένει καρτερικά για να πάρει τη θέση του στις κερκίδες. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια.
Παράλληλα, τα βλέμματα τράβηξαν οι έφιπποι αστυνομικοί, με τα πελώρια άλογα να κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Υπενθυμίζεται ότι στις 6 το απόγευμα είναι ο πρώτος ημιτελικός Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός και στις 9 ο δεύτερος, Ολυμπιακός - Μονακό, με τους νικητές να παίρνουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής.
All roads lead to #F4GLORY 🏆@FBBasketbol vs @Paobcgr for a chance at ultimate glory 👀 pic.twitter.com/TtTH7WhGwz
— EuroLeague (@EuroLeague) May 23, 2025
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



