Porto Carras: Διεθνές τουρνουά γκολφ, με τους θρύλους του ελληνικού ποδοσφαίρου να διαγωνίζονται στο... ποδογκόλφ
Το γεγονός ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται και το ταλέντο δεν λιγοστεύει, πάρα το πέρασμα των χρόνων και παρά το ότι έπρεπε να βάλουν... γκολ σε τρύπα στο έδαφος και όχι σε εστία, απέδειξαν θρύλοι της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά ┋
Το γεγονός ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται και το ταλέντο δεν λιγοστεύει, πάρα το πέρασμα των χρόνων και παρά το ότι έπρεπε να βάλουν... γκολ σε τρύπα στο έδαφος και όχι σε εστία, απέδειξαν θρύλοι της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, που σήκωσαν το EURO 2004 και μαζί τους άλλοι βετεράνοι ποδοσφαιριστές.
Θοδωρής Ζαγοράκης, Παντελής Καφές, Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Μπασινάς, Φάνης Κατεργιαννάκης, Σωτήρης Κυργιάκος, Νίκος Σπυρόπουλος και Pierre Issa έβαλαν όλη τους την τέχνη και διαγωνίστηκαν στο γήπεδο γκολφ του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Porto Carras», στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, παίζοντας ποδογκόλφ.
Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Άγγελου Μπασινά, ενώ τη δεύτερη θέση πήρε αυτή του Γιώργου Καραγκούνη και την τρίτη η ομάδα του Pierre Issa.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του διημέρου Διεθνούς Τουρνουά Γκολφ PRO-AM, που διοργανώθηκε στο γνωστό ξενοδοχείο, την Πέμπτη 22 Μαΐου και την Παρασκευή 23 του μήνα.
Το διεθνές τουρνουά γκολφ στο Porto Carras αποτέλεσε τον πρώτο αγώνα του «Aegean Mini Tour», το οποίο περιλαμβάνει τρεις αγώνες το χρόνο. Στο Porto Carras, στο Costa Navarino και στην Κρήτη.
18 ομάδες από 11 χώρες
Όπως είπε στο ethnοs.gr ο διευθυντής γκολφ και αθλητικών δραστηριοτήτων του Porto Carras, Παναγιώτης Σαμπαζιώτης, το διήμερο διεθνές τουρνουά γκολφ περιελάμβανε ομαδικό και ατομικό αγώνισμα. Στο ομαδικό η κάθε ομάδα αποτελούνταν από έναν επαγγελματία αθλητή γκολφ και τρεις ερασιτέχνες, ενώ στο ατομικό διαγωνίστηκαν επαγγελματίες αθλητές μεταξύ τους.

Συνολικά παίρνουν μέρος στο τουρνουά 18 ομάδες από 11 χώρες της Ευρώπης. Οι νικητές επαγγελματίες αθλητές θα κερδίσουν χρηματικά ποσά και οι ερασιτέχνες διάφορα δώρα.
«Έγιναν και στο παρελθόν αντίστοιχα διεθνή τουρνουά γκολφ στο ξενοδοχειακό συγκρότημά μας αλλά κανένα δεν ήταν τόσο οργανωμένο όσο το φετινό», είπε στο ethnos.gr ο κ. Σαμπαζιώτης.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματιών Γκολφ, Γιώργος Διάκου, ανέφερε ότι «οι εγκαταστάσεις γκολφ του "Porto Carras" βελτιώνονται κάθε χρόνο. Πλέον περιμένουμε να πάρει μπρος η ακαδημία του Porto Carras, ώστε να αποκτήσουμε πολλούς μικρούς αθλητές. Η ένωσή μας είναι εδώ και στηρίζει την προσπάθεια του ξενοδοχείου να αναδείξει περισσότερο το γκολφ. Θα είμαστε δίπλα, σε ό,τι χρειαστεί», είπε ο κ. Διάκου.
Αθλητικό χωριό
Κατά τον κ. Σαμπαζιώτη, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras λειτουργεί ένα μικρό αθλητικό χωριό.
Υπάρχουν πέντε γήπεδα τέννις, δύο γήπεδα PADEL, γήπεδο γκολφ, μπάσκετ και ιππικός όμιλος. Διοργανώνει κάθε χρόνο διάφορα αθλητικά event, με κορυφαίο όλων το διεθνές τουρνουά γκολφ.
«Μεγάλο πλεονέκτημα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, είναι ότι σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις μπορεί να έχει ο καθένας πολύ εύκολη πρόσβαση με τα πόδια», σημείωσε ο κ. Σαμπαζιώτης.
Το συγκρότημα περιλαμβάνει ακόμα δύο ξενοδοχεία, το «Μελίτων» και το «Σιθωνία», μεγάλη Μαρίνα και casino.
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



