Ροσίτσκι: Νοσηλεύεται στην εντατική λόγω καρδιολογικού προβλήματος
Άλλοτε ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ και της Μπορούσια Ντόρτμουντ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ο Τόμας Ροσίτσκι, με τον άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή να αντιμετωπίζει καρδιακό πρόβλημα.
Συγκεκριμένα, την είδηση έκανε γνωστή η Σπάρτα Πράγας, στην οποία αγωνίστηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, εκεί όπου πλέον εργάζεται ως αθλητικός διευθυντής.
Προς το παρόν ο σύλλογος της τσεχικής πρωτεύουσας δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Ροσίτσκι, ο οποίος κατέγραψε 105 συμμετοχές με την εθνικής Τσεχίας.
Υπενθυμίζεται ότι στην καριέρα του αγωνίστηκε σε Σπάρτα Πράγας, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Άρσεναλ, όντας ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Τσεχίας μέχρι το 2017 που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στην καρδιά, προς το παρόν έγινε γνωστό ότι δεν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια
Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή
Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




