Λουτσέσκου: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ - Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στον Ιβάν Σαββίδη»
Ο ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έβαλαν τέλος στα σενάρια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ο ΠΑΟΚ έβαλε «τελεία» στα περί αποχώρησης του Ραζβάν Λουτσέσκου, κάτι που ξεκαθάρισε και ο Ρουμάνος κόουτς απ' την πλευρά του.
Απ' τον Δικέφαλο θέλησαν να βάλουν τέλος στα σενάρια καθώς τις τελευταίες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία και αρκετά δημοσιεύματα. «Είναι ξεκάθαρο ότι προχωράμε τον σχεδιασμό, θα φανεί τις επόμενες μέρες πιο πρακτικά...» ανέφεραν χαρακτηριστικά.
Λίγο αργότερα ήρθε και η σειρά του Λουτσέσκου για να βάλει κι εκείνος «τελεία» στο ζήτημα. Στην παρουσίαση ενός μυθιστορήματος Έλληνα συγγραφέα, το οποίο μετέφρασε από τα ελληνικά στα ρουμανικά η σύζυγός του προπονητή του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου «πολιορκήθηκε» από τα ρουμανικά ΜΜΕ και ρωτήθηκε για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.
Αρχικά ο κόουτς του Δικεφάλου μίλησε για το βιβλίο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το αγαπώ για δύο λόγους αυτό το βιβλίο. Πρώτον, γιατί μεταφράστηκε από την Άννα, και δεύτερον, εξίσου σημαντικό, γιατί με έκανε να νιώσω ένα πιο δυνατό δεσμό με τη Θεσσαλονίκη. Αγαπώ τη Θεσσαλονίκη, και καθώς περπατώ στην πόλη, ανακαλύπτω ξανά μέρη μέσα από αυτή τη μεγάλη ιστορία αγάπης. Ευχαριστώ, Ισίδωρε (σ.σ. Ζουργός ο συγγραφέας), που μου έδωσες τη δυνατότητα, διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, να συνδεθώ ακόμη πιο βαθιά με τη Θεσσαλονίκη». Είπε, μάλιστα, ότι αν γράψει βιβλίο κάποια στιγμή θα το ονομάσει «Θεσσαλονίκη, αγάπη μου»!
Ερωτηθείς για την πρόταση -που γράφτηκε από ΜΜΕ- ότι έχει από την Σάρτζα από τα ΗΑΕ, o Λουτσέσκου ήταν ξεκάθαρος: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και τους οφείλω πολλά. Έχουμε περάσει χαρές, πολύ μεγάλες στιγμές και δύσκολες καταστάσεις». Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη σχέση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη για τον οποίο τόνισε: «Θα είμαι σε όλη μου τη ζωή ευγνώμων στον Ιβάν Σαββίδη».
Γιατί αποφασίστηκαν «μίνι» αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα - Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή των προσώπων
Πώς ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά στο Λουτράκι - Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις με πάνω από 100 πυροσβέστες
Αγνώριστος ο Τζέιμς Δαλαμάγκας: Η λεπτομέρεια που τον «πρόδωσε» και οι μαρτυρίες για τη ζωή στο Αίγιο
Η Αϊτή επιστρέφει μετά από 52 χρόνια στο Μουντιάλ, όμως φτώχεια, συμμορίες και Τραμπ «ροκανίζουν» τον ενθουσιασμό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




