Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Απόψε αρχίζει η επόμενη χρονιά»
Η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά την απώλεια του τίτλου: «Ο Μητσοτάκης, ο Δημητριάδης, ο Μυλωνάκης και ο Λιόλιος να δώσουν το Κύπελλο»
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε την κατάκτηση του τίτλου απ' τον Ολυμπιακό με δεικτικό τρόπο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως με όσα έγιναν στους προηγούμενους τελικούς, την απονομή πρέπει να κάνουν οι «Μητσοτάκης, Δημητριάδης, Μυλωνάκης και Λιόλιος».
«Όταν έχουν γίνει όλα αυτά που έχουν γίνει σε όλους τους προηγούμενους τελικούς εγώ θα περίμενα σήμερα ότι κανονικά θα έπρεπε ο Μητσοτάκης, ο Δημητριάδης, ο Μυλωνάκης και ο Λιόλιος να δώσουν το Κύπελλο στον αρχηγό του Ολυμπιακού όταν τελειώσει το ματς και το έχει πάρει. Αυτό είναι το σωστό» ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των Πρασίνων.
«Απόψε αρχίζει η επόμενη χρονιά»
Λίγο αργότερα πάντως έδωσε το σύνθημα για την επόμενη σεζόν λέγοντας ότι «απόψε τελείωσε η φετινή χρονιά. Απόψε αρχίζει η επόμενη...».
Διαβάστε ακόμη
Το παρασκήνιο της παραίτησης Λαζαρίδη: Η «χαριστική βολή» της Ντόρας και το πλήγμα στο κεντρικό αφήγημα της ΝΔ
Κίεβο: 5 νεκροί από την επίθεση στο σούπερ μάρκετ - Ρώσος πρώην αντισυνταγματάρχης ο δράστης
«Καταστράφηκε η ζωή μου - Πρέπει να δικαστεί»: Η καθαρίστρια του Βόλου για την υπόθεση Λαζαρίδη
Η «εξέγερση» των influencers: Γιατί Ρωσίδες του Instagram τα βάζουν με τον Πούτιν;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




