
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ
Στην κορυφή της Ευρώπης η Δαμασιώτη με νέο πανελλήνιο ρεκόρ
Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 200μ. πεταλούδα αναδείχθηκε η Γεωργία Δαμασιώτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε πρωταθλήτρια Ευρώπης νέων στα 200μ. πεταλούδα αναδείχθηκε η Γεωργία Δαμασιώτη, κατά τη 2η ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης Κ23, που διεξάγεται στο Σαμορίν της Σλοβακίας.
Η 21χρονη αθλήτρια ταν εντυπωσιακή στη μονομαχία με τη Βόσνια Λάνα Πούνταρ (πρωταθλήτρια Ευρώπης στις γυναίκες το 2022) και, μετά τα πρώτα 100μ., καθάρισε εύκολα την κούρσα.
Πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ
Τερμάτισε σε 2:09.21, βελτιώνοντας το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ γυναικών και Κ23 (2:09.55), το οποίο είχε πετύχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, στις 31 Ιουλίου 2024. Η Πούνταρ έμεινε πολύ πίσω στο δεύτερο 100άρι και περιορίστηκε στη δεύτερη θέση με 2:10.85, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε η Λάουρα Λάχτινεν από τη Φινλανδία με 2:12.05.
Διαβάστε ακόμη
Στην αντεπίθεση η Ρωσία κατά της Γερμανίας: «Θα απαντήσουμε αναλόγως - Κλιμακώνουν τις διμερείς σχέσεις»
«Δεν πρόκειται να συμβεί»: Γιατί η πετρελαϊκή συμφωνία του Τραμπ με τη Βενεζουέλα δεν θα ρίξει τις τιμές
Θερμή «παράταση» του καλοκαιριού: Πώς θα κινηθεί η θερμοκρασία έως τις 11 Σεπτεμβρίου - Η πρόγνωση Κολυδά
Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που όχημα σαφάρι με τουρίστες «βουτά» σε ποτάμι γεμάτο κροκόδειλους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


