
Παγκόσμιο υγρού στίβου: Στα ημιτελικά των 100μ ύπτιο Χρήστου και Μακρυγιάννης
Ένα βήμα πριν τον τελικό οι δύο Έλληνες κολυμβητές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στα ημιτελικά των 100μ ύπτιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου προκρίθηκαν οι Απόστολος Χρήστου και Βαγγέλης Μακρυγιάννης,
Οι δύο Έλληνες κολυμβητές σήμερα το μεσημέρι (28/7) θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στον τελικό της διοργάνωσης, με τον Χρήστου το 2024 να βγαίνει 3ος στην Ντόχα και τον Μακρυγιάννη 4ος.
Οι ημιτελικοί θα αρχίσουν στις 2:18 σήμερα το μεσημέρι. Στην πρώτη σειρά θα κολυμπήσουν οι Χρήστου - Κολέσνικοφ - Μάσιουκ, ενώ 5 λεπτά αρτγότερα θα ριχθεί στη μάχη και ο Μακρυγιάννης.
Σημειώνεται ότι η αρχή έγινε με τον Μακρυγιάννη, που κατέλαβε την 5η θέση με 53.29 στην τρίτη του συμμετοχή σε παγκόσμιο υγρού στίβου.
Διαβάστε ακόμη
Μάρω Κοντού: Το κορίτσι από το Κουκάκι που ένιωθε «περαστική από τη ζωή»
Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο: Διακοπή 30 λεπτών στον τελικό του Μουντιάλ για Halftime Show!
Μία απάντηση για όλα τα «ναι, αλλά...» σας: «Είμαι η Βασιλική, αυτιστική και ζω στην πόλη που πυροβολεί ανθρώπους»
Νέο σύστημα καταγγελιών από το υπουργείο Υγείας - Στο στόχαστρο αισθητικοί και διαιτολόγοι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


