Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Στους ημιτελικούς Δαμασιώτη και Δράκου
Το εισιτήριο για τους μεσημεριανούς ημιτελικούς των 50μ. ύπτιο και των 200μ. πεταλούδα εξασφάλισαν η Νόρα Δράκου και η Γεωργία Δαμασιώτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το εισιτήριο για τους μεσημεριανούς ημιτελικούς των 50μ. ύπτιο και των 200μ. πεταλούδα εξασφάλισαν η Νόρα Δράκου και η Γεωργία Δαμασιώτη αντίστοιχα, κατά την 4η ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Σιγκαπούρης, ενώ αντίθετα δεν τα κατάφερε ο Απόστολος Παπαστάμος στα 200μ. μικτή ατομική.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η Νόρα Δράκου θα δώσει το “παρών” στα ημιτελικά των 50μ. ύπτιο, για έβδομη φορά στις εννέα συμμετοχές της σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Η 33χρονη κολυμβήτρια, δύο φορές φιναλίστ του αγωνίσματος, πήρε τη 14η θέση των προκριματικών με επίδοση 27.94 και το μεσημέρι (14:38), αγωνιζόμενη στην πρώτη ημιτελική σειρά, θα επιχειρήσει να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ (27.84) που σημείωσε στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση, στη Ντόχα. Ταχύτερη των προκριματικών ήταν η Καναδή Κάιλι Μάσε με 27.46.
Η Γεωργία Δαμασιώτη άφησε πίσω της την κακή εμφάνιση στα 100μ. πεταλούδα, στην πρεμιέρα των αγώνων, και με μία εξαιρετική κούρσα πέρασε σχετικά άνετα στα ημιτελικά των 200μ. Η πρωταθλήτρια του Ωκεανού κατέλαβε τη 10η θέση με χρόνο 2:09.34, πολύ κοντά στο πανελλήνιο ρεκόρ (2:09.21) που πέτυχε τον περασμένο μήνα στη Σλοβακία, όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κ23. Η 22χρονη κολυμβήτρια θα μετάσχει στην πρώτη ημιτελική σειρά, στις 15:16. Ταχύτερη όλων με 2:07.07 η Καναδή Ολυμπιονίκης Σάμερ ΜακΙντος, που είναι και το ακλόνητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




