Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου: Στον τελικό των 50 μ. ύπτιο ο Χρήστου
Έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής με τις περισσότερες συμμετοχές σε τελικούς Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την πρόκριση σε ακόμη έναν τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος εξασφάλισε ο Απόστολος Χρήστου, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση στους ημιτελικούς των 50μ. ύπτιο στη διοργάνωση της Σιγκαπούρης.
Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης του αγωνίσματος τερμάτισε δεύτερος στην πρώτη ημιτελική σειρά με 24.50 (καλύτερη φετινή επίδοση) και πήρε το εισιτήριο για τον αυριανό (3/8, 14:02) τελικό, που θα είναι ο δεύτερος προσωπικός του στη διοργάνωση, μετά την όγδοη θέση στα 100μ.
Παράλληλα, ο κολυμβητής του Ολυμπιακού γίνεται ο Ελληνας με τις περισσότερες συμμετοχές σε τελικούς Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων, φτάνοντας τους εννέα, εκ των οποίων επτά σε ατομικά αγωνίσματα (τέσσερις στα 50μ. ύπτιο και τρεις στα 100μ.) και δύο σε «σκυταλοδρομίες».
Κορυφαίος των ημιτελικών και μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο ήταν ο Ρώσος Κλιμέντ Κολεσνίκοφ (αγωνίζεται ως ουδέτερος) με 24.16.
Ακολούθησαν ο συμπατριώτης του Πάβελ Σαμουσένκο με 24.31, ο Νοτιοαφρικανός Πίτερ Κέτζε, που σημείωσε ρεκόρ Αφρικής με 24.32 και ο Πολωνός Κσαβέρι Μάσιουκ με 24.41.
Ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Χρήστου (24.50) πέτυχε ο Ούγγρος Χούμπερτ Κος και την οκτάδα συμπλήρωσαν ο Αμερικανός Κουίντιν ΜακΚάρτι (24.52) και ο -κάτοχος του τίτλου- Αυστραλός Αϊζακ Κούπερ (24.53).
Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στη γέφυρα του Ρίου – Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο συμμαθητή του – Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



