Μίλτος Τεντόγλου: Δύο προσπάθειες και σταμάτησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης ξεκίνησε τον αγώνα του με ένα άκυρο άλμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Χωρίς να χρειαστεί να ολοκληρώσει τον τελικό του μήκους, ο Μίλτος Τεντόγλου αρκέστηκε σε δύο προσπάθειες στο Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης ξεκίνησε τον αγώνα του με ένα άκυρο άλμα, αλλά στη δεύτερη προσπάθειά του «προσγειώθηκε» στα 8.12 μέτρα -μια επίδοση που, όπως όλα δείχνουν, είναι αρκετή για να του χαρίσει ακόμη μία πρωτιά.
Λίγο πριν τη σειρά του για το τρίτο άλμα, ο Τεντόγλου ευχαρίστησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο στάδιο, χαιρέτησε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, ολοκληρώνοντας την παρουσία του.
Εξάλλου, ο μεγάλος στόχος για τον αθλητή του Γιώργου Πομάσκι τη φετινή χρονιά είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Τόκιο, όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του.
«Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



