Βρούτσης: Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το μερίδιο που αξίζει, το οποίο δεν έχει πάρει ποτέ
Όσα είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού κατά την εκδήλωση για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη
Στις εξελίξεις γύρω από τη νέα Τούμπα στάθηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης κατά την τοποθέτησή του στην εκδήλωση για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη, που πραγματοποιείται παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο κ. Βρούτσης, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, ανοίγουμε το Καυταντζόγλειο για να τον στηρίξουμε. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το μερίδιο που του αξίζει, το οποίο δεν έχει πάρει πότε μέχρι τώρα».
Διαβάστε ακόμη
Ο πόλεμος ως ευκαιρία για το Μαξίμου, η στήριξη του Μητσοτάκη στον Νετανιάχου και οι πανηγυρισμοί για την αποτυχία του εισαγγελέα της δίκης των υποκλοπών
Από τα λεωφορεία και το μετρό έως τα λιμάνια και τα αεροδρόμια: Τα σχέδια του Υπερταμείου για οργανικά έσοδα 1 δισ.
Fake SMS για «φύλλα πορείας»: Ξεκίνησε έρευνα για τους δράστες - Αυτό είναι το μήνυμα
Δωρεάν φάρμακα κατά της παχυσαρκίας για πάνω από 8 μήνες - Οι δηλώσεις Γεωργιάδη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





