US Open: Καλή εμφάνιση και νέα νίκη για τη μεταμορφωμένη Μαρία Σάκκαρη
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Μαρία Σάκκαρη με μια επιβλητική εμφάνιση νίκησε στα δύο σετ την Άνα Μπόνταρ και έκλεισε θέση για τη φάση των «32» του US Open.
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ξεπέρασε το εμπόδιο της 28χρονης Ουγγαρέζας (Νο.97) με 6-3, 6-1 σε 76 λεπτά και προκρίθηκε σε τρίτο γύρο Grand Slam για πρώτη φορά μετά το περυσινό Wimbledon! Παράλληλα, είναι και η πρώτη φορά μετά το 2021 και τη μεγάλη πορεία της ως τα ημιτελικά της Νέας Υόρκης, που καταφέρνει να περάσει πέρα από τον δεύτερο της διοργάνωσης.
Η Σάκκαρη έπαιξε με μεγάλη αυτοπεποίθηση δείχνοντας την αγωνιστική της μεταμόρφωση αλλά και την αλλαγή στην ψυχολογία της.
Βεβαίως στον επόμενο γύρο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα πρέπει να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδό της και να αφήσει πίσω της το παρελθόν, καθώς είναι πιθανό να βρεθεί απέναντι στη Βραζιλιάνα Μπέατριζ Χαντάτζ Μάια, νούμερο 22 στον κόσμο, που την έχει νικήσει τέσσερις φορές σε ισάριθμους αγώνες!
Η καθυστερημένη διάψευση του Μαξίμου για τους Καραμανλή και Σαμαρά, η Βούλτεψη που τάχθηκε υπέρ της επίθεσης στο Ιράν και ο Σάντσεθ που ταλαιπωρεί το ΠΑΣΟΚ
Η ΕΕ δεν θέλει να συρθεί στον πόλεμο… μπορεί όμως να κάνει αλλιώς;
Νέα μέτρα στο τραπέζι μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Τι εξετάζει η κυβέρνηση στο πεδίο της οικονομίας
Σε ακρόαση, 17 μήνες μετά, ΟΣΕ και Hellenic Train για τον Προαστιακό που μπήκε στη γραμμή του Μετρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





