
Premier League: Σπουδαία ανατροπή της Μπράιτον επί της Σίτι - Η Γουέστ Χαμ άλωσε την έδρα της Νότιγχαμ
Δεύτερη ήττα σε τρεις αγωνιστικές για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Μπράιτον σόκαρε τη Μάντσεστερ Σίτι και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη με ανατροπή για την 3η αγωνιστική της Premier League.
Οι Πολίτες προηγήθηκαν με τον Χάαλαντ στο 34', όμως οι Γλάροι χωρίς τους Τζίμα και Κωστούλα στην αποστολή, ισοφάρισαν με πέναλτι του Μίλνερ στο 67' και πέτυχαν νικητήριο γκολ με τον Γκρούντα στο 89’. Ήταν η πρώτη νίκη της Μπράιτον στο νέο πρωτάθλημα, την ώρα που η Σίτι μετρά ήδη δύο ήττες σε τρία ματς!
Παράλληλα, η Γουέστ Χαμ άλωσε το Σίτι Γκράουντ και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στη σεζόν με το εμφατικό 0-3 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ με τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (84' Μπόουεν, 88' πέν. Πακετά, 90'+1 Γουίλσον). Το αποτέλεσμα φέρνει τον κόουτς της Νότιγχαμ Νούνο Εσπίριτο Σάντο σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.
Το βίντεο ντοκουμέντο μέσα από τη Marfin την ώρα της επίθεσης και οι φωτογραφίες που έχει η ΕΛΑΣ
Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος με καυτό διήμερο - Πού θα «χτυπήσουν» 40άρια
Τραγικό τέλος για αγνοούμενο μοντέλο: Βρέθηκε νεκρό σε τεχνητή λίμνη στην Πολωνία
Φίδια για... πίτσα: Το εστιατόριο που δίνει δωρεάν φαγητό αν παραδώσεις πύθωνες - «Έχει γίνει μόδα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


