
Γιώργος Σαββίδης μετά τον θρίαμβο: To εξοχικό μου, οι κανόνες μου! (pics)
Ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και έκοψε τα δίχτυα του τέρματος όπου σκόραρε το πανέμορφο γκολ του ο Τσούμπα Άκπομ.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μετά την απονομή του Κυπέλλου Ελλάδος ο Γιώργος Σαββίδης βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με σκοπό να πανηγυρίσει την κατάκτηση του μυθικού νταμπλ της ομάδας του.
Ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ έκοψε τα δίχτυα του τέρματος όπου σκόραρε το πανέμορφο γκολ του ο Τσούμπα Άκπομ, όπως συνηθίζεται άλλωστε μετά τις κατακτήσεις ενός τροπαίου. Λίγο μετά ανέβασε ένα instagram story και στο οποίο έγραψε στα αγγλικά «my cottage, my rules, any questions;»
Δείτε τα βίντεο:
Διαβάστε ακόμη
Νύχτα κόλασης από τη φονική φωτιά στο Ρέθυμνο: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο, ζημιές σε σπίτια
«Η πραγματική αξία φαίνεται στις πράξεις»: Ο βραβευμένος γιατρός που οδηγά ασθενοφόρο στη Μάνη
«Είναι καταπληκτικό παιδί»: Ο νεαρός ναυαγοσώστης που έγινε viral έσωσε και άλλους κολυμβητές την ίδια ημέρα
Τι απαντά ο Γιώργος Χατζιδάκις μετά τον σάλο: Δεν απαγόρευσα στον Μητσιά να τραγουδά τον «Γιάννη τον Φονιά»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


