Κύπελλο Ελλάδας: Έβγαλε την υποχρέωση η ΑΕΚ με νίκη στο... χωράφι! Ντεμπούτο Ζοάο Μάριο
Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 στην έδρα του Αιγάλεω🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η ΑΕΚ απέφυγε τις λακούβες στο «χωράφι» του Στ. Μαυροθαλασσίτης και επικράτησε με 1-0 του Αιγάλεω στην πρεμιέρα της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Μάρκο Νίκολιτς προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν παίξει αρκετά, ενώ το ντεμπούτο του πραγματοποίησε και ο Πορτογάλος σταρ Ζοάο Μάριο.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 23’, όταν από ωραία ενέργεια και γύρισμα του Πένραϊς, ο Πιερό πλάσαρε σωστά για το 0-1. Ο ίδιος παίκτης έχασε τεράστια ευκαιρία στο 54’, όταν από το ένα μέτρο δεν βρήκε όπως θα ήθελε την μπάλα, ενώ τρία λεπτά αργότερα το Αιγάλεω «άγγιξε» την ισοφάριση με το σουτ του Κουιρουκίδη που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Η ΑΕΚ διαχειρίστηκε το υπόλοιπο του αγώνα χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, παίρνοντας τους πρώτους της τρεις βαθμούς, ενώ το Αιγάλεω έμεινε με τις εντυπώσεις.
Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Τσιμόπουλος, Ευαγγέλου, Ζιούλης, Κωστόπουλος, Ουνγιαλίδης (46΄ Βάρκας), Καρρίκι, Τακεσιάν (61΄ Γιαννίκος), Τάτσης, Καραμπάς (61΄ Ξενιτίδης), Τσιλιγγίρης (71΄ Αθανασακόπουλος), Κουιρουκίδης (72΄ Κωστέας).
ΑΕΚ (Μάρκο Νίκολιτς): Mπρινιόλι, Βίντα, Οντουμπάτζο (60΄ Κοσίδης), Πένραϊς, Χρυσόπουλος, Γκρούγιτς, Λιούμπιτσιτς, Καλοσκάμης (60΄ Ζοάο Μάριο), Κοϊτά (60΄ Πινέδα), Ζίνι (46΄ Ελίασον), Πιερό.
Οι δημοσκοπήσεις που «μπλόκαραν» το Μαξίμου, η γελοία φήμη για τον Ξυλούρη που δεν είναι «Φραπές», η σύγκρουση Καρυστιανού-Ασλανίδη
Διαγωνισμοί και... αποκλεισμοί: Κόντρα ΚΤΕΛ - κυβέρνησης για το συγκοινωνιακό έργο στην περιφέρεια
Τα μέτρα - έκπληξη στο στεγαστικό, το μήνυμα στους αγρότες και οι αιχμηρές αναφορές: Τι είπε ο Μητσοτάκης στη Βουλή
Στάση εργασίας στα λεωφορεία σήμερα - Οι ώρες και οι γραμμές που δεν επηρεάζονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




