Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 3-2: Λυτρωτής Τσικίνιο σε ματς 110 λεπτών λόγω προβλήματος στο VAR!
Ο Λεβαδειακός ισοφάρισε δύο φορές τον Ολυμπιακό αλλά ο Τσικίνιο σκόραρε ισάριθμες φορές αμέσως μετά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά ┋

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε πολύ απ' τον μαχητικό Λεβαδειακό αλλά στο τέλος λυτρώθηκε απ' τον καθοριστικό Τσικίνιο! Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 3-2 στο Γ. Καραϊσκάκης σε ματς... μαραθώνιο 110 λεπτών λόγω προβλημάτων στο VAR! Οι Ερυθρόλευκοι παρέμειναν αήττητοι και διατηρήθηκαν στην κορυφή της Super League περιμένοντας τα κυριακάτικα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ που βρίσκονται στο -3.
Ο Ρέτσος άνοιξε το σκορ στο 43', ο Παλάσιος ισοφάρισε στο 58', όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με τον Τσικίνιο στο 60'. Στο 79' ο Γκούμας πέτυχε το 2-2, ενώ το τελικό 3-2 διαμόρφωσε και πάλι ο Τσικίνιο στο 90+6΄ κι ενώ είχε μεσολαβήσει 15λεπτη διακοπή λόγω προβλήματος στο VAR!
Οι πρωταθλητές απείλησαν για πρώτη φορά στο 34΄ με εκτέλεση φάουλ του Ποντένσε στο δοκάρι, ενώ βρήκαν το πρώτο γκολ στο ματς στο 43' με κεφαλιά του Ρέτσου από κόρνερ του Μουζακίτη.
Στο β' ημίχρονο οι Βοιωτοί ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στην ισοφάριση. Στο 58' ο Παλάσιος έκανε ωραία ατομική προσπάθεια άλλαξε την μπάλα με τον Όζμπολτ και εκτέλεσε με δυνατό σουτ γράφοντας το 1-1. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε άμεσα καθώς προτού περάσουν δύο λεπτά είχε ξαναπάρει το προβάδισμα. Στο 60' ο Μουζακίτης σούταρε με δύναμη έξω απ' την περιοχή, ο Λοντίγκιν απέκρουσε, η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Τσικίνιο που βρέθηκε σε θέση βολής πήρε το ριμπάουντ και πέτυχε το 2-1.
Και πάλι όμως ο Λεβαδειακός βρήκε τον τρόπο για να επιστρέψει στο ματς. Στο 79΄ ο Γκούμας που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή, ισοφάρισε με ωραίο γυριστό σουτ μέσα στην περιοχή. Ωστόσο, το ματς διεκόπη για 15 λεπτά λόγω προβλήματος στο σύστημα VAR, καθώς δεν ήταν δυνατό (όπως ειπώθηκε απ' τον διαιτητή) να ελεγχθεί το γκολ για την πιθανότητα οφσάιντ στην τελική πάσα πριν απ' το τέρμα.
Το πρόβλημα δεν αποκαταστάθηκε ποτέ, ως εκ τούτου εφαρμόστηκε η αρχική απόφαση και το γκολ κατακυρώθηκε. Έχοντας πια συμπληρωθεί το 90λεπτο, ο διαιτητής έδωσε καθυστερήσεις 17 λεπτών. Και σ' αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Τσικίνιο έφτασε στη νίκη. Στο 90+6' με ωραία ενέργεια του Πορτογάλου διαμορφώθηκε το τελικό 3-2.
Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγκα, Πιρόλα, Ρέτσος, Κοστίνια (76΄ Ροντινέι), Έσε, Μουζακίτης (63΄ Ντάνι Γκαρθία), Τσικίνιο, Στρεφέτσα (63΄ Μάρτινς), Ποντένσε (75΄ Καμπελά), Ελ Κααμπί.
Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Λοντίγκιν, Βήχος, Αμπού Χάνα, Τσάπρας, Λιάγκας, Τσοκάι (75΄ Γκούμας), Τσιμπόλα, Κωστή, Λαγιούς (75΄ Μανθάτης), Παλάσιος (90+9΄ Πεντρόσο), Όζμπολτ.
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




