Οι λίστες των ξένων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα: Έμειναν εκτός ο Κίναν Έβανς και ο Ματίας Λεσόρ
Οι «αιώνιοι» δήλωσαν τους οχτώ ξένους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λίγα 24ωρα πριν από το τζάμπολ της Stoiximan Basket League, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κατέθεσαν τις λίστες των ξένων παικτών τους στον ΕΣΑΚΕ. Και οι «αιώνιοι» δήλωσαν την απαιτούμενη 8άδα, αφήνοντας εκτός σημαντικά ονόματα.
Οι Ερυθρόλευκοι συμπλήρωσαν την οκτάδα τους χωρίς τον Κίναν Έβανς, παρά το γεγονός ότι ο Αμερικανός γκαρντ θεωρείται σχεδόν έτοιμος ιατρικά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προτίμησε να τον αφήσει εκτός λίστας, έχοντας πάντως το δικαίωμα για τρεις αλλαγές στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και δύο στον δεύτερο. Έτσι, η οκτάδα των ξένων αποτελείται από τους: Φουρνιέ, Νιλικίνα, Λι, Ουόρντ, Πίτερς, Μιλουτίνοφ, ΜακΚίσικ και Χολ.
Αντίστοιχα, για τους Πράσινους ο Εργκίν Αταμάν επέλεξε να μείνει εκτός λίστας ο Ματίας Λεσόρ, καθώς ο Γάλλος σέντερ δεν έχει επανέλθει πλήρως. Οι οκτώ ξένοι που δηλώθηκαν είναι οι: Ναν, Σορτς, Όσμαν, Γκραντ, Χουάντσο, Χολμς, Γιούρτσεβεν και Γκριγκόνις. Σημειωτέον ότι σε κάθε αγώνα μπορούν να δηλωθούν στη δωδεκάδα μόνο έξι ξένοι, κάτι που σημαίνει πως δύο θα μένουν εκτός.
Άμεση Ανάλυση: Η δήλωση Μητσοτάκη αντικατοπτρίζει την αμηχανία μπροστά στο πραγματικό πολιτικό πρόβλημα
Διεκόπη η δίκη για τα Τέμπη: Συνεχίζεται στις 27 Απριλίου - Αναμένεται υποστήριξη της κατηγορίας και από το Ελληνικό Δημόσιο
Ποια Σελήνη; Αστροναύτης του Artemis έκανε διαστημικό ντους και προκάλεσε πανικό με το κορμί του!
Αυτή είναι η ερώτηση που ξέρει να απαντήσει μόνο 1 στους 100 Έλληνες! Στέρησε 30.000 ευρώ από παίκτρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




