• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Σεισμός τώρα: 4,2 Ρίχτερ ανάμεσα σε Κρήτη και ΑντικύθηραΕΛΑΣ: Εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση που «ξάφριζε» κατοικίες σε όλη τη χώρα - 12 συλλήψειςΜαζική κλιμάκωση από τους αγρότες: Ένταση σε αεροδρόμια και τελωνεία - Νέα μπλόκα από Δευτέρα και κυβέρνηση σε… σκληρή γραμμήΆνω Λιόσια: Εγκατέλειψε τη 2χρονη ανιψιά του σε κλεμμένο ΙΧ ενώ τον καταδίωκε η ΕΛΑΣ
δημοφιλές τώρα: Βρες σε ποια χώρα βρίσκεται η πόλη: Μπορείς το 10/10 στο κουίζ γεωγραφίας που οι μισοί Έλληνες...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   04.10.2025 21:59
Newsroom
Newsroom

Το ηχηρό μήνυμα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Δεν μας αξίζει αυτό που συμβαίνει. Ενωμένοι, όλοι μαζί θα το ξεπεράσουμε»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έστειλε μήνυμα ενότητας και αντεπίθεσης

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Intime
Intime

Ο ΠΑΟΚ περνάει μια δύσκολη περίοδο με ανεπιτυχή αποτελέσματα και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς βγήκε μπροστά στέλνοντας μήνυμα ενότητας αλλά και αντεπίθεσης. Λίγες ώρες πριν απ' το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο αρχηγός του Δικεφάλου μιλώντας στο Novasports, τόνισε ότι τα μέχρι τώρα αρνητικά αποτελέσματα δεν αξίζουν στον ΠΑΟΚ βάσει της αγωνιστικής του εικόνας και πρόσθεσε: «Να είμαστε ενωμένοι και να τα δώσουμε όλα μέχρι το φινάλε του αγώνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αθλητισμός | 04.10.2025 20:00
Super League: Ο Πανσερραϊκός νίκησε στο ντέρμπι της... ουράς και άφησε τελευταίο τον Αστέρα
Αθλητισμός | 04.10.2025 20:22
Super League: Ο ΟΦΗ ήταν σαρωτικός στην Τρίπολη απέναντι στον Άρη που... δεν ήταν καλά

Αναλυτικά δήλωσε στην κάμερα της NOVA για την περίεργη περίοδο στον ΠΑΟΚ που φέρνει την ομάδα σε ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη και το πως το αισθάνεται ο ίδιος: «Είναι ένα πραγματικά δύσκολο διάστημα για εμάς αυτό, αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Είμαστε μια ομάδα που έχει δείξει ότι δεν τα παρατάει ποτέ και αυτό πρέπει να κάνουμε ξανά. Προπονούμαστε κάθε μέρα πολύ σκληρά και δουλεύουμε για να βελτιωθούμε.

Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο πιέζουμε τους εαυτούς μας καθημερινά στις προπονήσεις. Πιστεύω και ελπίζω ότι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση υπέρ μας. Να βγάλουμε στο γήπεδο όσα δεν έχουμε δείξει στα τελευταία ματς και να πάρουμε την νίκη. Να είμαστε ενωμένοι και να τα δώσουμε όλα μέχρι το φινάλε του αγώνα».

Για το αν έχουν βρει στην ομάδα ποιο ειναι το πρόβλημα αυτής της περιόδου: «Φυσικά και το έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Αρχικά πρέπει πρώτα να έχουμε καθαρό μυαλό για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, πρέπει να ειμαστε ψύχραιμοι σε όλες τις φάσεις του αγώνα. Αυτό είναι το κλειδί για το ντέρμπι και μετά να παλέψουμε και να την παρατήσουμε ποτέ. Πρέπει να βγάλουμε ενότητα στον αγωνιστικό χώρο, να είμαστε θετικοί και στο γήπεδο μας μπορούμε να κερδίσουμε».

Για την ιδιαιτερότητα του αγώνα με την επέτειο σήμερα των 26 ετών απο το δυστύχημα των Τεμπών και αν αυτός είναι ένας εξτρά λόγος για την νίκη: «Πρέπει να έχουμε ένα εξτρά κίνητρο για αυτόν τον αγώνα. Γνωρίζουμε όσο δύσκολο θα είναι αυτό το ντέρμπι αλλά εμείς πρέπει να ειμαστε συγκεντρωμένοι από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Να μαχόμαστε μέχρι το τέλος για κάθε μπαλιά για να πάρουμε μια σημαντική νίκη. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το τρίποντο».

Για την άποψη του για τον Ολυμπιακό και το αν θα παίξει ρόλο ότι είχαν δυσκολο ματς εκτός έδρας στην Ευρώπη: «Έχουμε παίξει ήδη πολλά ματς μέχρι τώρα. Ειναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά προτιμώ να μιλάω για εμάς και για τι το μπορούμε να κάνουμε εμείς. Δεν θα επηρεάσει το ότι εμεις και ο Ολυμπιακός είχαμε αγώνες μέσα στην εβδομάδα. Πρέπει να δώσουμε το 200% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε την νίκη».

Για το ότι ειναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν και γιατί το πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ γενικά για να πάρει την νίκη: «Πρέπει να είμαστε συμπαγείς, να είμαστε αφοσιωμένο στον στόχο, να δώσουμε τα πάντα για κάθε μπαλιά και να παλέψουμε μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής για τελευταία φορα».

Για το αν θα βγάλει έναν πιο παθιασμένο λόγο πριν να βγει η ομάδα στο γήπεδο: «Όταν έχεις παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια, δεν χρειάζεται να πεις πολλά. Απλά μπαίνεις μέσα και δινεις τα πάντα».

Διαβάστε ακόμη

Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»

Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική

Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού

«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Αντρίγια Ζίβκοβιτς
  • ειδήσεις τώρα
  • ΠΑΟΚ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr