• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Συναγερμός στο Κάτω Χαλάνδρι: Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα - Μεγάλη κινητοποίηση της ΠυροσβεστικήςΔολοφόνησαν βαρυποινίτη στις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς έγινε το φονικόΕκατοντάδες ελλείψεις φαρμάκων σε φαρμακεία και νοσοκομεία - Όλη η λίστα του ΕΟΦΣφοδρές πολιτικές αντιδράσεις στις δηλώσεις Καρυστιανού για τις αμβλώσεις - «Φοβερό ότι ακούστηκαν αυτά από γιατρό»
δημοφιλές τώρα: Επελαύνει ο χιονιάς στη χώρα: Ποιες περιοχές ξύπνησαν «ντυμένες» στα λευκά
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   07.10.2025 20:33 
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Η ανάλυση των επίμαχων φάσεων της 6ης αγωνιστικής από τον Λανουά: «Λάθος το πέναλτι που δόθηκε στην Κηφισιά - Έπρεπε ν' αποβληθεί ο Πιερό»

Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ ανέλυσε τις επίμαχες διαιτητικές αποφάσεις

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Intime
Intime

Το ματς της Κηφισιάς με την ΑΕΚ βρέθηκε ως επί το πλείστον στο επίκεντρο της ανάλυσης του Στεφάν Λανουά, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως λανθασμένα κέρδισε πέναλτι η ομάδα των βορείων προαστίων, ορθώς δόθηκε πέναλτι στην Ένωση αλλά και ότι ο Πιερό θα έπρεπε να έχει αποβληθεί με κόκκινη κάρτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αθλητισμός | 07.10.2025 10:03
Οργισμένη ανάρτηση Αντετοκούνμπο: «Μην ανεβάσετε ξανά τα παιδιά μου - Σταματήστε να θέτετε σε κίνδυνο την οικογένειά μου»
Αθλητισμός | 07.10.2025 20:21 
ΛεΜπρόν Τζέιμς: Τρόλαρε όλο τον πλανήτη για ένα… κονιάκ!

Ο αρχιδιαιτητής συγκεκριμένα για το πέναλτι του Στρακόσα στον Τεττέη στον αγώνα της Κηφισιάς με την ΑΕΚ, αναφέρει χαρακτηριστικά. «Εδώ ο τερματοφύλακας προσπαθεί να παίξει την μπάλα. Δεν έχει ριψοκίνδυνη επαφή με τον με τον αντίπαλο. Αν υπάρχει επαφή είναι ένα πολύ ελαφρύ άγγιγμα. Δεν περιμένουμε πέναλτι, ούτε παρέμβαση του var».

Για το μαρκάρισμα του Πιερό στον Ξενόπουλο σημειώνει ότι είναι κόκκινη κάρτα. «Σε αυτή την περίπτωση ο επιθετικός της ΑΕΚ προσπαθεί να παίξει την μπάλα μετά από σέντρα και με το δεξί πόδι τεντωμένο έρχεται σε επαφή με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Τα σημάδια από τις τάπες στο σώμα του τερματοφύλακα δείχνουν πόσο επικίνδυνη είναι η κίνηση. Περιμένουμε κόκκινη κάρτα και παρέμβαση του var για σοβαρό φάουλ».

Ακόμη, σημειώνει ότι δεν υπάρχει πέναλτι στο χέρι του Εμπο. «Μετά από σέντρα το ν.14 της Κηφισιάς ακουμπάει τη μπάλα με το αριστερό του χέρι το οποίο δεν είναι σηκωμένο ψηλά. Εδώ θεωρούμε ότι είναι μια αναπάντεχη μπαλιά ανάμεσα σε δύο αμυντικούς σε μικρή απόσταση χωρίς καμία πρόθεση να παίξει τη μπάλα με το χέρι. Γίνεται εντελώς τυχαία οπότε δεν περιμένουμε τον καταλογισμό πέναλτι σε αυτό το περιστατικό».

- Συμφωνεί με την κόκκινη στον Ρέλβας για το μαρκάρισμα στον Τεττέη. «Σε αυτή την περίπτωση ο αμυνόμενος με το ν.44 εμποδίζει τον επιτιθέμενο από ξεκάθαρη ευκαιρία για να σκοράρει, κρατώντας τον και εν συνεχεία σπρώχνοντας τον. Ο διαιτητής πήρε τη σωστή απόφαση, κόκκινη κάρτα».

- Συμφωνεί με την ακύρωση του γκολ της Κηφισιάς για χέρι του Ζόουζα. «Εδώ ο παίκτης με το ν.10 της Κηφισιάς πετυχαίνει τέρμα αγγίζοντας τη μπάλα με το δεξί του χέρι αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Ο διαιτητής πήρε τη σωστή απόφαση Το τέρμα έπρεπε να ακυρωθεί».

- Συμφωνεί με το πέναλτι που δόθηκε στον Γιόβιτς για το μαρκάρισμα από τον Σίμον. «Σε αυτή την περίπτωση ο αμυντικός με το ν.2 της Κηφισιάς ανατρέπει με το δεξί πόδι τον αντίπαλο εντός της περιοχής πέναλτι. Ο διαιτητής πήρε τη σωστή απόφαση, πέναλτι».

Στο σύνολο κάνει λόγο για δύο λανθασμένες αποφάσεις και τρεις σωστές αποφάσεις από τον διαιτητή Βεργέτη.

Παράλληλα τονίζει ότι είναι σωστό μέσω var το πέναλτι του Ενκολό του Παναιτωλικού στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, σωστά δεν μέτρησε το γκολ του Γιακουμάκη στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και ότι σωστά δεν μέτρησε και το τέρμα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο, για επιθετικό φάουλ του Ίνγκασον.

Δείτε το βίντεο της ΚΕΔ με τις επίμαχες φάσεις που «σημάδεψαν» την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League:

Διαβάστε ακόμη

Τα μηνύματα του Τραμπ με τον Νορβηγό πρωθυπουργό: «Δεν μου δώσατε το Νόμπελ, θέλω απόλυτο έλεγχο της Γροιλανδίας»

Μητσοτάκης για αγρότες: Έτοιμος να διαχειριστώ οποιαδήποτε άλλη κατάσταση - Δεν μπορούν να συνεχιστούν τα μπλόκα

Αποκάλυψη OPEN για Τέμπη: Το βίντεο-ντοκουμέντο της αυτοψίας στο Κουλούρι που οδήγησε στη μήνυση των συγγενών

Πρώτη και καλύτερη η Εθνική πόλο: Κυριάρχησε της Ιταλίας, πέρασε στην τετράδα και βλέπει μετάλλιο!

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΚΕΔ
  • SuperLeague
  • ειδήσεις τώρα
  • διαιτησία
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr