
Χαμός στο ματς Καβάλα-Αναγέννηση Καρδίτσας: Οι γηπεδούχοι επιτέθηκαν στον τερματοφύλακά τους
Έγινε αλλαγή πριν το ημίχρονο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχτηκαν στην Καβάλα, στη διάρκεια της αναμέτρησης της ομώνυμης ομάδας με την Αναγέννηση Καρδίτσας για το πρωτάθλημα της Super League 2.
Οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων ήταν εκνευρισμένοι από τα διαδοχικά λάθη του 25χρονου γκολκίπερ Γιάννη Ζωγράφου, στο πρώτο ημίχρονο, με αποκορύφωμα εκείνο που χάρισε το γκολ, με το οποίο η αντίπαλη ομάδα άνοιξε το σκορ.
Ο προπονητής της ομάδας, Θωμάς Γράφας, δεν «άντεξε» την εμφάνιση που έκανε ο Ζωγράφος και τον αντικατέστησε στο 34’ καθώς δεχόταν «επίθεση» από τους συμπαίκτες του.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο ημίχρονο οι συμπαίκτες του ζήτησαν να αποχωρήσει από τα αποδυτήρια για να εκτονωθεί η κατάσταση. Ο ποδοσφαιριστής απομακρύνθηκε και παρακολούθησε το υπόλοιπο του αγώνα από τις κερκίδες του γηπέδου για να μην δυναμιτίσει περισσότερο το κλίμα.
Συνελήφθησαν δύο μέλη μαφίας στο Παλαιό Φάληρο - Οι εκβιασμοί, οι ξυλοδαρμοί και τα προσωνύμια «πίτμπουλ» και «μπουλντόγκ»
Βίντεο-σοκ από το μακελειό σε σχολείο στην Ταϊλάνδη: Η στιγμή που ο 14χρονος ανοίγει πυρ - Στους 9 ανέβηκαν οι νεκροί
Νέα αποχώρηση από το κόμμα Καρυστιανού: Καταγγελίες Μπρουτζάκη για «αυθαιρεσία, φίμωση και δολοφονία χαρακτήρων»
Πώς πνίγηκε το 4χρονο παιδί σε πισίνα στην Πάρο: Οι γονείς ήταν στη θάλασσα, ο μπάρμαν έπεσε να το σώσει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr



