• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τέμπη: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τα εύφλεκτα καθίσματα - «Το κράτος πλήρωσε για έρευνα μόνο αφού έκλεισε η δικογραφία»Έλληνας κατηγορείται ότι έδειρε μέχρι θανάτου ελεγκτή σε τρένο στη Γερμανία - «Τον γρονθοκοπούσε στο κεφάλι»Επέστρεψε στην Ελλάδα ο τρίτος τραυματίας, οπαδός του ΠΑΟΚ - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘΘεσσαλονίκη: Καρατόμηση στους επικεφαλής του ΟΣΕΘ μετά το μπαράζ φωτιών σε λεωφορεία
δημοφιλές τώρα: «Κατάσταση έκτακτης ανάγκης»: Η GenZ η πρώτη γενιά που είναι λιγότερο έξυπνη από την προηγούμενη
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   31.10.2025 23:29
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Euroleague: Με άμυνα από... ατσάλι ο Ολυμπιακός λύγισε τη Χάποελ στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 62-58 της ισραηλινής ομάδας

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Intime
Intime

Παίζοντας άμυνα για... σεμινάριο ο Ολυμπιακός κράτησε τη Χάποελ Τελ Αβίβ -την καλύτερη επίθεση της Euroleague- στους 58 πόντους και πήρε μια νίκη που ήθελε και που χρειαζόταν πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αθλητισμός | 31.10.2025 22:11
Euroleague: Έπεσε... αμαχητί ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Μονακό

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 62-58 της Χάποελ Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική υποχρεώνοντας την προπορευόμενη στη βαθμολογία ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στη δεύτερη εφετινή ήττα της (6--2). Αντιθέτως, το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα ανέβηκε στο 5-3.

Χωρίς να «πιάσει» υψηλή απόδοση στην επίθεση, με 7/31 τρίποντα (7/29 οι Ισραηλινοί) και υποπίπτοντας σε 16 λάθη (14 η ομάδα του Ιτούδη) ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μονακό.

Οι 4 πόντοι που δέχτηκε ο Ολυμπιακός στην 3η περίοδο, γέμισαν αυτοπεποίθηση τους «ερυθρόλευκους». Οι Χολ (6π.,6ρ.) και Ουόρντ (8π.) σημείωσαν καθοριστικούς πόντους στην έναρξη της 4ης. Κι όταν ο Βασίλιε Μίτσιτς -μετά από έξι άστοχα τρίποντα- ευστόχησε σε δύο στο τέλος για το 58-58, ο Τόμας Ουόκαπ με δύο έξυπνες άμυνες στον Σέρβο σούπερ σταρ... έβαλε σε θέση ισχύος τους Πειραιώτες. Μιλουτίνοφ και Βεζένκοφ έβαλαν την «υπογραφή» τους στο τελικό σκορ.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σημείωσε double double με 10 πόντους και 13 ριμπάουντ. Ο Σάσα Βεζένκοφ πέτυχε 14 πόντους, ενώ 11 πόντους πέτυχε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 3/5 τρίποντα. Ο Άλεκ Πίτερς ευστόχησε σε ένα κρίσιμο τρίποντο όταν η Χάποελ είχε ισοφαρίσει σε 52-52 και ευτυχώς δεν έγινε μοιραίος όταν έκανε φάουλ στον Μίτσιτς, στην προσπάθεια του Σέρβου να του κλέψει την μπάλα.

Πρώτος σκόρερ της Χάποελ αναδείχτηκε ο Αντόνιο Μπλέικνι με 13 πόντους, τους οποίους όμως είχε πετύχει στο α΄ μέρος. Από 10 είχαν οι Μίτσιτς και Μάλκολμ. Στον αγώνα με την Παρτιζάν για την 7η αγωνιστική, η Χάποελ είχε... επτά παίκτες με διψήφιο νούμερο πόντων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουόκαπ 3 (1), Νιλικίνα 2, Ουόρντ 8, Βεζένκοφ 14 (1), Ντόρσεϊ 11, Πίτερς 5 (1), Μιλουτίνοφ 10, Χολ 6, ΜακΚίσικ, Φουρνιέ 3 (1)

ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Δημήτρης Ιτούδης): Μότλεϊ 5, Τζόουνς 4, Μπλέικνι 13 (2), Μπράιαντ 7 (1), Ένις, Μάλκολμ 10 (1), Οντιάσε, Μίτσιτς 10 (2), Γουέινραϊτ 3 (1), Οτούρου 6, Τζινάτ

Διαβάστε ακόμη

Τέσσερις ιατροδικαστές στο νησί για τους 15 νεκρούς μετανάστες στη Χίο - Σε εφαρμογή το ειδικό πρωτόκολλο διαχείρισης κρίσης

Έλληνας κατηγορείται ότι έδειρε μέχρι θανάτου ελεγκτή σε τρένο στη Γερμανία - «Τον γρονθοκοπούσε στο κεφάλι»

Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»

Έχεις «κολλήσει» με αυτή τη σειρά; Οι επιστήμονες λένε πως ίσως κάνει καλό στην ερωτική σου ζωή!

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Χάποελ Τελ Αβίβ
  • Euroleague
  • ειδήσεις τώρα
  • Ολυμπιακός
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr