
Για πάντα αρχηγός στον Παναθηναϊκό ο Κώστας Σλούκας: Ανανέωσε το συμβόλαιό του ως το 2027
Ο Σλούκας συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τα βρήκαν σε όλα μέσα σε λίγα λεπτά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Κώστας Σλούκας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού μέχρι το 2027! Ο αρχηγός του Τριφυλλιού συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλο και οι δύο πλευρές τα βρήκαν κατευθείαν σε όλα για νέο συμβόλαιο, όπως αποκάλυψε το SDNA.
Το καλοκαίρι του 2023 ο Παναθηναϊκός έριξε την μπασκετική «βόμβα» της δεκαετίας και έκανε δικό του τον Σλούκα, ο οποίος αποχώρησε απ' τον Ολυμπιακό. Ο πολύπειρος γκαρντ έγινε αμέσως ο ηγέτης της ομάδας οδηγώντας το Τριφύλλι στην κορυφή της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της Euroleague. Ο 35χρονος άσος συνεχίζει να είναι κομβικός στα πλάνα του Εργκίν Αταμάν και θα αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος για τουλάχιστος άλλες δύο σεζόν.
Φέτος σε οχτώ παιχνίδια στην Euroleague έχει κατά μέσο όρο 8,1 πόντους, 1,8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 0,6 κλεψίματα και 10,4 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης σε 19:06 στο παρκέ.
Φωτιά στον Ασπρόπυργο, με τραυματίες και διασωληνωμένους: Ανησυχία για δεξαμενή προπανίου - Εικόνες καταστροφής
«Από στρώμα ξεκίνησε η φωτιά στο Σισμανόγλειο»: Οι δηλώσεις Γεωργιάδη - Συνελήφθη 74χρονος ασθενής
Φλέγεται η Μέση Ανατολή: 90 αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν και «βροχή» από πυραύλους σε Μπαχρέιν, Κουβέιτ και Κατάρ
Αστυνομικός έβγαλε 1,2 εκατ. δολάρια σε έναν χρόνο χωρίς να δουλέψει ούτε μέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr



