Serie A: Απίθανο «αντίο» του Σορεντίνο στον Ντε Ρόσι (vid, pic)
Ο άλλοτε τερματοφύλακας της ΑΕΚ υπενθύμισε με… καμάρι ότι αυτός ήταν ο πρώτος που δέχθηκε γκολ στην Serie A από τον απερχόμενο αρχηγό της Ρόμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή. Εν προκειμένω, η αξία του σκόρερ δίνει… δόξα στον παθόντα! Ο Στέφανο Σορεντίνο ήταν ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που αποχαιρέτησαν τον Ντανιέλε ντε Ρόσι, μετά την ανακοίνωση του τελευταίου ότι, μετά από 18 χρόνια, φεύγει από την Ρόμα.
Και αν ο Φραντσέσκο Τότι συγκίνησε με το μήνυμα στον «αδελφό», όπως χαρακτήρισε τον Ντε Ρόσι, ο άλλοτε τερματοφύλακας της ΑΕΚ (από το 2005 έως το 2008) ξεχώρισε, γιατί θυμήθηκε πως ήταν ο πρώτος στον οποίο ο Ντε Ρόσι έβαλε γκολ, σε επίπεδο Serie A!
«Μαντεύετε σε ποιον έβαλε το πρώτο του γκολ στην Serie A;» έγραψε στο Instagram, με προφανή διάθεση αυτοσαρκασμού, ο γκολκίπερ της Κιέβο, ο οποίος ευχήθηκε «καλή επιτυχία μεγάλε νικητή, με σεβασμό και εκτίμηση».
Το συγκεκριμένο γκολ, μάλιστα, είχε… επέτειο πριν από λίγες ημέρες, αφού έλαβε χώρα στις 10 Μαΐου του 2003, όταν ένας νεαρός Ντε Ρόσι (είκοσι ετών για την ακρίβεια) νίκησε τον Σορεντίνο, τότε τερματοφύλακα της Τορίνο, με ένα καταπληκτικό σουτ, αρκετά έξω μακριά από την περιοχή.
Το συγκεκριμένο τέρμα αποκτά μεγαλύτερη αξία και επειδή το σκοράρισμα δεν υπήρξε ποτέ το φόρτε του Ντε Ρόσι, ο οποίος μετράει 63 γκολ (πολλά με πέναλτι) σε 615 επίσημα παιχνίδια.
Ο Σορεντίνο, ο οποίος φέτος γεύτηκε το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού με την Κιέβο, αναζητά πλέον άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, παρ’ ότι είναι πλέον σαράντα ετών. Θα είναι η όγδοη διαφορετική του ομάδα, μετά τις Τορίνο, Γιούβε Στάμπια, Βαρέζε, ΑΕΚ, Ρεκρεατίβο Ουέλβα, Κιέβο (σε δύο διαφορετικές θητείες) και Παλέρμο.
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



