• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Να φτάσει για όλους - Υπολογίζοντας τις ποσότητες για το γιορτινό τραπέζιΟι πέντε αλλαγές του Άδωνι Γεωργιάδη στα νοσοκομεία στις αρχές του 2026ΕΛΤΑ: Λουκέτα δια... μετασχηματισμού και εξυπηρέτηση shop in shop - Ποιο το σχέδιο της κυβέρνησης«Αλμυρό» το νερό των Αθηναίων: Αυξήσεις στα τιμολόγια προτείνει η ΕΥΔΑΠ - Πώς θα κυμανθούν οι χρεώσειςΑμετακίνητοι στα μπλόκα οι αγρότες που κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις - Πώς απαντά η κυβέρνηση
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   18.12.2025 23:27
Newsroom
Newsroom

Euroleague: Με το πόδι στο... γκάζι ο Παναθηναϊκός, λύγισε και τη Χάποελ Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ

Παρέμεινε στην τετράδα ο Παναθηναϊκός απέχοντας μια νίκη απ' την κορυφή

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Intime
Intime

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε με το πόδι στο... γκάζι μετά τη σπουδαία νίκη στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενερμπαχτσέ και υποχρέωσε σε ήττα στο ΟΑΚΑ και την προπορευόμενη στη βαθμολογία της Euroleague Χάποελ Τελ Αβίβ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αθλητισμός | 18.12.2025 15:49
Κύπελλο Ελλάδας: Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των playoffs

Οι Πράσινοι επικράτησαν με 93-82 για την 17η αγωνιστική , βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 11-6 και παρέμειναν στην τετράδα απέχοντας μόλις μια νίκη απ' την κορυφή. Αντιθέτως, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη (που έχει ρεκόρ 12-5) είδαν το αήττητο σερί τους (3-0) να ολοκληρώνεται στο ΟΑΚΑ, όπου υπέστησαν συνολικά την πέμπτη εφετινή ήττα τους.

Η είσοδος του Κώστα Σλούκα στο παρκέ λίγο πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου αποτέλεσε το «κλειδί» της επιτυχίας για το Τριφύλλι. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε στο 31΄ ένα προσωπικό σερί 8-0, ανάβοντας τη σπίθα και παραδίδοντας τη σκυτάλη στους Κέντρικ Ναν και Τσεντί Όσμαν, οι οποίοι από τα 6,75 διαμόρφωσαν στο 35΄ το +14 (80-66), το οποίο ήταν αρκετό για να φτάσει το σύνολο του Εργκίν Αταμάν στην ενδέκατη νίκη του.

Στην κρίσιμη τελική ευθεία ο Παναθηναϊκός Aktor «δάγκωσε» στην άμυνα, «έχτισε» σημαντικές διαφορές και τις διαχειρίστηκε μέχρι το φινάλε, για να φτάσει στην πολύτιμη επικράτηση παρά την απουσία του Ρισόν Χολμς και την αστοχία πίσω από τα 6,75 μέτρα (7/26 τρίποντα). Αυτή τη φορά, οι γηπεδούχοι είχαν 16 ασίστ και μόλις 4 (!) λάθη, δίνοντας... απαντήσεις για το επίπεδό τους, όταν υπάρχει απόλυτη συγκέντρωση και σωστή νοοτροπία.

Ο Τζέντι Όσμαν, όπως και στην Πόλη, έδωσε μια επιπλέον διάσταση στο παιχνίδι του Αταμάν, ενώ ευστόχησε και στο τρίποντο που «καθάρισε» το ματς (17 πόντοι και size στην άμυνα). Από εκεί και πέρα, ο Κέντρικ Ναν μετά το νωθρό πρώτο μέρος πήρε... μπρος και «διέλυσε» την αντίπαλη άμυνα (19 πόντοι). Κομβικός στα κρίσιμα ο Κώστας Σλούκας (8 πόντοι, 4 ασίστ), "X-Factor" ξανά ο πολύτιμος Τζέριαν Γκραντ (9 πόντοι, 6 ριμπάουντ, ασύλληπτη αμυντική δουλειά), χειροκροτήθηκε από το "T-Center" ο Ομέρ Γιούρτσεβεν (11 πόντοι, 4 ριμπάουντ), δεν άφησε ριμπάουντ ούτε για... δείγμα ο Κένεθ Φαρίντ (8 πόντοι, 11 ριμπάουντ), «κλειδί» ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (13') για τον περιορισμό του Βασίλιε Μίσιτς (4 πόντοι με 2/6 σουτ, 2 ασίστ, 2 λάθη).

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη «πλήρωσε» ακριβά τις 11 (!) χαμένες βολές της (9/20β.).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Εργκίν Αταμάν): Σορτς 6, Καλαϊτζάκης 3 (1), Όσμαν 17 (2), Σλούκας 8 (1), Ρογκαβόπουλος 2, Γκραντ 9 (1), Ναν 19 (1), Φαρίντ 8, Ερνανγκόμεθ 7 (1), Μήτογλου 3, Γιούρτσεβεν 11.

ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Δημήτρης Ιτούδης): Μότλι 3, Τζόουνς 10 (1), Μπλάκνεϊ 15 (1), Μπράιαντ 14 (1), Ένις 16 (4), Μάλκολμ 14 (2), Μίτσιτς 4, Γουέινραϊτ, Οτούρου 6.

Διαβάστε ακόμη

Η σιωπή του Μαξίμου για ΟΠΕΚΕΠΕ, η διαλυτική διαφωνία στην ΕΕ για τα ρωσικά κεφάλαια και η περίεργη απάντηση Φάμελλου για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΛΤΑ: Λουκέτα δια... μετασχηματισμού και εξυπηρέτηση shop in shop - Ποιο το σχέδιο της κυβέρνησης

«Αλμυρό» το νερό των Αθηναίων: Αυξήσεις στα τιμολόγια προτείνει η ΕΥΔΑΠ - Πώς θα κυμανθούν οι χρεώσεις

Αμετακίνητοι στα μπλόκα οι αγρότες που κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις - Πώς απαντά η κυβέρνηση

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Παναθηναϊκός
  • Χάποελ Τελ Αβίβ
  • Euroleague
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr