Ολυμπιακός και Μεντιλίμπαρ «έδωσαν τα χέρια» έως το 2027
Ο 64χρονος Βάσκος ανέλαβε τα «ηνία» της ομάδας τον Φεβρουάριο του 2024🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ολυμπιακός και Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα πορευθούν μαζί μέχρι το καλοκαίρι του 2027... Και αυτό γιατί οι δύο πλευρές «έχουν δώσει τα χέρια», προκειμένου να επεκταθεί το τρέχον συμβόλαιο του Ισπανού τεχνικού, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2026.
Ο 64χρονος Βάσκος ανέλαβε τα «ηνία» της πειραϊκής ομάδας τον Φεβρουάριο του 2024 και έχει καθοδηγήσει τους «ερυθρολεύκους» σε 97 αγώνες, με απολογισμό 64 νίκες, 19 ισοπαλίες και 14 ήττες. Κορυφαία στιγμή της καριέρας του στο... λιμάνι είναι η κατάκτηση του Europa Conference League για την αγωνιστική περίοδο 2023-24, ενώ την παρελθούσα σεζόν πανηγύρισε το νταμπλ. Πλέον ο Μεντιλίμπαρ θα διεκδικήσει στις 3 Ιανουαρίου τον τέταρτο τίτλο του ως προπονητής του Ολυμπιακού, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο για το Σούπερ Καπ.
Η επόμενη μέρα στη Βρετανία: Η κούρσα διαδοχής και το φαβορί για την πρωθυπουργία, Άντι Μπέρναμ
Η Ευρώπη «καίγεται»: Κύμα καύσωνα με θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών - Τι ισχύει για την Ελλάδα
Τουρισμός για Όλους 2026-27: Πότε θα γίνει η κλήρωση και πότε ξεκινάει το πρόγραμμα - Οι ανακοινώσεις Κεφαλογιάννη
Ομπράντοβιτς: «Δεν έχασα ποτέ επαφή με την οικογένεια Γιαννακόπουλου – Θα ήταν ωραία ο Παναθηναϊκός να πάρει το 8ο»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




