• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ακροδεξιός ο μακελάρης στην Κρακοβία - «Τρομοκρατική» η επίθεση με τους 6 νεκρούςΑπό τις τουρκικές απειλές, στην αποκλιμάκωση: Πώς η Άγκυρα άλλαξε στάση για το καλώδιο Ελλάδας - ΚύπρουΣοβαρό τροχαίο στον Κηφισό: Αστυνομικός της Ομάδας Ζ παρέσυρε πεζήΣτον Άιζενκοτ η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στο Ισραήλ - Με την πλάτη στον τοίχο ο Νετανιάχου
δημοφιλές τώρα: «Φύγε από εδώ, δεν ντρέπεσαι;»: Ένταση στο συνέδριο της ΚΕΔΕ μετά τις καταγγελίες Δούκα για τη...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   24.12.2025 20:27
ΕΘΝΟΣ SportPowered by Superbet 21+
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε

«Σεισμός» στο τουρκικό ποδόσφαιρο: Συνελήφθη ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ Σαντερίν Σαράν

Ο ισχυρός παράγοντας του τουρκικού ποδοσφαίρου κατηγορείται για υπόθεση ναρκωτικών

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Ένα νέο σοβαρό πλήγμα δέχεται η αξιοπιστία του τουρκικού ποδοσφαίρου, σε μια περίοδο κατά την οποία τα σκάνδαλα διαδέχονται το ένα το άλλο και το κλίμα παραμένει βαρύ. Λίγες εβδομάδες μετά τις αποκαλύψεις για την εκτεταμένη υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού, με εμπλοκή παικτών, διαιτητών και παραγόντων, μια νέα εξέλιξη έρχεται να ταράξει τα νερά, αυτή τη φορά σε ανώτατο διοικητικό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αθλητισμός | 24.12.2025 15:37 
Το επικό χριστουγεννιάτικο video του ΠΑΟΚ με τη χαμένη βαλίτσα και τον μυστηριώδη κάτοχό της
Αθλητισμός | 24.12.2025 19:10
«Τιμωρία» Μουρίνιο σε δημοσιογράφο: «Έγραψες ψέματα για εμένα και δεν θα απαντήσω στην ερώτησή σου!»

Την Τετάρτη (24/12) συνελήφθη ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Σαντετίν Σαράν, όπως έγινε επίσημα γνωστό από τον ίδιο τον σύλλογο. Η υπόθεση δεν συνδέεται με το ποδόσφαιρο ή τον στοιχηματισμό, αλλά αφορά κατηγορίες σχετικές με ναρκωτικές ουσίες, και πιο συγκεκριμένα για παροχή και διευκόλυνση χρήσης τους.

Ο Σαράν, ο οποίος ανέλαβε την προεδρία του συλλόγου τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε κληθεί να καταθέσει για την ίδια υπόθεση πριν από μερικές ημέρες. Η σύλληψή του έρχεται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας των τουρκικών αρχών. Η είδηση προκάλεσε άμεσες αντιδράσεις και έντονο προβληματισμό, δεδομένου του θεσμικού ρόλου που κατέχει σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας.

Η Φενέρμπαχτσε επέλεξε να τοποθετηθεί άμεσα, δημοσιοποιώντας επίσημη ανακοίνωση, στην οποία επιβεβαιώνει τη σύλληψη και τονίζει ότι η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της Φενέρ αναφέρει τα εξής: «Ο πρόεδρός μας, Σαντετίν Σαράν, συνελήφθη σήμερα το βράδυ από την Επαρχιακή Διοίκηση Χωροφυλακής από το Προεδρικό Γραφείο της Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας.

Η εν λόγω έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και η διαδικασία διεξάγεται στο πλαίσιο του κράτους δικαίου, υπό την εξουσία και την ευθύνη των αρμόδιων αρχών. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι ο πρόεδρός μας θα ξεπεράσει αυτή τη διαδικασία με κοινή λογική και σθένος, όπως ακριβώς έχει κάνει μέχρι στιγμής.

Το έργο που επιτελείται σύμφωνα με τα συμφέροντα του συλλόγου μας θα συνεχιστεί αδιάκοπα. Ο πρόεδρός μας θα αφήσει πίσω του αυτές τις δύσκολες στιγμές και θα συνεχίσει να εργάζεται με αποφασιστικότητα για τον σύλλογό μας. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Σεκίπ Μοστούρογλου, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, οι δικηγόροι του συλλόγου μας και οι δικηγόροι του προέδρου μας, Σαντετίν Σαράν, συνοδεύουν τον πρόεδρό μας σε όλη αυτή τη διαδικασία. Με την παρούσα ενημερώνουμε το κοινό».

Η υπόθεση βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο και αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις από τις αρμόδιες αρχές. Το βέβαιο είναι ότι το τουρκικό ποδόσφαιρο περνά μια από τις πιο ταραχώδεις περιόδους της σύγχρονης ιστορίας του...

Διαβάστε ακόμη

Από τις τουρκικές απειλές, στην αποκλιμάκωση: Πώς η Άγκυρα άλλαξε στάση για το καλώδιο Ελλάδας - Κύπρου

«Θα γκρεμιστεί η Θεσσαλονίκη αν βγουν τα ονόματα»: Κακουργηματικές διώξεις για το κύκλωμα φοροδιαφυγής

Η τραγική ιστορία βρέφους: Είχε πυρετό, το άφησαν σπίτι με αντιπυρετικό και την επόμενη μέρα χαροπάλευε

Κλέφτης για γέλια και για κλάματα: Άρπαξε iPhone από Apple Store αλλά τον ακινητοποίησαν πριν προλάβει να βγει

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Τουρκία
  • ειδήσεις τώρα
  • σύλληψη
  • Φενέρμπαχτσε
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr