
Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με τον Παναιτωλικό και ντύνει στα πράσινα τον Κοντούρη
Οι Πράσινοι μετά τον Τετέη και τον Παντελίδη κάνουν δικό τους και τον Κοντούρη με μεταγραφή απ' τον Παναιτωλικό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια μεταγραφή με ορίζοντα στο μέλλον έκλεισε ο Παναθηναϊκός, καθώς συμφώνησε με τον Παναιτωλικό για την απόκτηση του Σωτήρη Κοντούρη.
Ο 20χρονος μέσος αποτελεί έναν από τους Έλληνες παίκτες που είχε στοχεύσει το Τριφύλλι στην προσπάθεια να ανανεώσει αλλά και να ελληνοποιήσει το ρόστερ του. Κι εν τέλει οι Πράσινοι κατάφεραν να κάνουν δικό τους έναν ταλαντούχο και εξελίξιμο ποδοσφαιριστή, που είναι διεθνής με τις εθνικές Νέων και Ελπίδων.
Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει τις 700.000 ευρώ, ενώ στο Αγρίνιο αναμένεται να μετακομίσει ο Αντριάνο Μπρέγκου, ένας παίκτης που προέρχεται απ' τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.
Πρόκειται για μεταγραφή που θα υλοποιηθεί άμεσα για τους Πράσινους, καθώς ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει και θα ενσωματωθεί με το Τριφύλλι από τις αρχές του νέου έτους.
Συναγερμός για τις πυρκαγιές: Στο «κόκκινο» 4 περιοχές την Κυριακή - Η μάχη της Σκύρου και τα ευρήματα για την Αττικοβοιωτία
Σοβαρές πλημμύρες στη Μάνη: Τραυματίας από κεραυνό, απεγκλωβισμοί δεκάδων οδηγών και ζημιές
Την έδεσαν και της έκαναν ενέσεις: Ο εφιάλτης της Ιρανής φοιτήτριας που αντιστάθηκε στην αστυνομία ηθών
Η βασίλισσα των Otaku: Έκανε πάνω από 2.000 ψεύτικες παραγγελίες σε manga και τους... έβαλε μέσα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


