
Ήττα και αποδοκιμασίες για τους Μπακς: Οργισμένη αντίδραση Αντετοκούνμπο στο παρκέ
«Κανείς δεν μπορεί να μου πει πως θ' αντιδρώ»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε κακή σεζόν φαίνεται πως βρίσκονται οι Μιλγουόκι Μπακς καθώς βίωσαν μια ακόμη ήττα, αυτή τη φορά από τους Τίμπεργουλβς, με 139-106.
Η ήττα είχε φανεί από το ημίχρονο με τα «ελάφια» να χάνουν με 76-45, κάτι που εξόργισε τους φιλάθλους που ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες.
Οι αποδοκιμασίες φαίνεται να πείραξαν τον σούπερ σταρ της ομάδας, Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος μετά από καλάθι και (σκληρό) φάουλ στις αρχές του τρίτου δωδεκάλεπτου, αντέδρασε έντονα φωνάζοντας «μπου» προς τους φίλαθλους θέλοντας να περάσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τη στάση τους.
«Ο κόσμος θα εκφράζεται όπως θέλει»
Ο Έλληνας σούπερ σταρ έδωσε συνέχεια και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα δηλώνοντας στους δημοσιογράφους.
«Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Όταν αποδοκιμάζουν, αποδοκιμάζω κι εγώ. Το κάνω όλη τη σεζόν αυτό. Ο κόσμος θα εκφράζεται όπως θέλει, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πει σε κάποιον τι να κάνει και τι όχι. Όπως επίσης κανείς δεν μπορεί να πει σε μένα πώς θ' αντιδρώ στο παρκέ. Είμαι εδώ 13 χρόνια και είμαι πρώτος στα πάντα. Παίζω για τους συμπαίκτες μου, τον εαυτό μου και την οικογένεια μου. Όταν ο κόσμος δεν πιστεύει σε μένα, δεν τείνω να είμαι μαζί τους, δεν είναι δίκαιο».
Μάρω Κοντού: Το κορίτσι από το Κουκάκι που ένιωθε «περαστική από τη ζωή»
Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο: Διακοπή 30 λεπτών στον τελικό του Μουντιάλ για Halftime Show!
Μία απάντηση για όλα τα «ναι, αλλά...» σας: «Είμαι η Βασιλική, αυτιστική και ζω στην πόλη που πυροβολεί ανθρώπους»
Νέο σύστημα καταγγελιών από το υπουργείο Υγείας - Στο στόχαστρο αισθητικοί και διαιτολόγοι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


