Μπενίτεθ: «Σκληρή δουλειά για να βγάλουμε τον Παναθηναϊκό απ' τη δύσκολη στιγμή»
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του θα βγάλει θετική αντίδραση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ο Ράφα Μπενίτεθ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Φερεντσβάρος για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League, αναφερόμενος στην αντίδραση που περιμένει από την ομάδα του μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ, αλλά και στη γενικότερη αγωνιστική κατάσταση του Τριφυλλιού.
Ο Ισπανός κόουτς είπε για την αντίδραση της ομάδας του:«Ξέρουμε πως είναι πολύ σημαντικό ματς. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο σε κάθε διοργάνωση. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα αύριο το βράδυ και πρέπει να είμαστε στο 100% έτοιμοι, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Μου άρεσαν οι απαντήσεις του Πελίστρι. Ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι αυτή η περίοδος, είναι μεταβατική περίοδος. Αναγνωρίζουμε πως πρέπει να βλέπουμε τα ματς ξεχωριστά και πρέπει με σκληρή δουλειά να ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση».
Για τη Φερεντσβάρος: «Έχουμε τα ριπόρτ, θέλουν την κατοχή, να πρεσάρουν ψηλά, περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ξεπερνώντας τις δυσκολίες του αντιπάλου. Αναλύσαμε τον αντίπαλο, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν αλλάζουμε τον τρόπο μας αν η Φερεντσβάρος έχασε δύο βασικούς παίκτες. Ο τρόπος δεν θα αλλάξει, όποιος κι αν παίξει».
«Βασική λέξη η ισορροπία»
Για το τακτικό κομμάτι και την ταυτότητα του Παναθηναϊκού: «Πρέπει να σκεφτούμε τους παίκτες που είχαμε, που έχουμε και που θα έχουμε. Είμαστε εδώ τρεις μήνες, αλλάζουμε παίκτες και έχουμε δύο ματς την εβδομάδα, όπου πρέπει να νικάμε. Είναι κάτι πολύπλοκο. Μιλάμε για εντελώς διαφορετικούς παίκτες, με άλλα χαρακτηριστικά. Είναι αρκετά δύσκολο να ισορροπήσεις και να αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Για εμένα το κλειδί της ταυτότητας είναι η ισορροπία. Θέλουμε να πιέζουμε ψηλά, ναι. Όλη την ώρα; Όχι απαραίτητα. Θέλουμε την μπάλα, ναι. Όλη την ώρα; Δεν είναι απαραίτητο. Αν παίζουμε με μια ομάδα με αργή αμυντική γραμμή, θέλουμε να τους ανεβάσουμε ψηλά και να τους χτυπήσουμε στην πλάτη με άμεσες μεταβιβάσεις. Θέλουμε να κερδίζουμε την μπάλα άμεσα. Πρέπει να έχουμε ευελιξία, αλλά η βασική λέξη είναι η ισορροπία».
Για τον προπονητή της Φερεντβάρος και πρώην παίκτη του στη Λίβερπουλ, Ρόμπι Κιν: «Τον συνάντησα πρόσφατα και μιλήσαμε για το ποδόσφαιρο. Η ομάδα του παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα είναι χαρούμενος με την καριέρα του. Έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο και πιστεύω πως τα πάει πολύ καλά».
Βρέθηκε η παλαιότερη βραχογραφία στον κόσμο; Στο φως ζωγραφιά ηλικίας 67.800 ετών
Φονική επέλαση της κακοκαιρίας: Δύο νεκροί σε Γλυφάδα και Άστρος - Χείμαρροι οι δρόμοι της Αθήνας, βυθισμένα ΙΧ και εικόνες χάους
Ανατροπή Τραμπ για Γροιλανδία: Έχουμε πλαίσιο συμφωνίας - «Παγώνουν» οι δασμοί της 1ης Φεβρουαρίου
Η στιγμή που κύματα παρασύρουν στον θάνατο τον 52χρονο λιμενικό στο Άστρος - Πώς έγινε η τραγωδία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




