«Αδέρφια ζείτε» - Ανατριχιαστικές στιγμές στην Τούμπα: Παίκτες, Λουτσέσκου, διοίκηση και οπαδοί σε βαθύ κλίμα οδύνης
Ομάδα και κόσμος θρηνούν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Λουτσέσκου, Γκοντσαρόβα, Καρυπίδης, Πουρλιοτόπουλος, Βιεϊρίνια, παίκτες και φυσικά ο κόσμος της ομάδας ήταν εκεί! Με λουλούδια στα χέρια, σε αυτήν την μαύρη μέρα για τον ΠΑΟΚ.
Στην Τούμπα. Εκεί που ο πόνος είναι βουβός. Ο ΠΑΟΚ θρηνεί επτά ακόμη αετόπουλα, που έχασαν τη ζωή τους στη Ρουμανία. Από νωρίς το απόγευμα συρρέει κόσμος για να αφήσει μερικά λουλούδια στη μνήμη εκείνων που δεν θα ξεχαστούν ποτέ.
Λίγο μετά τις 20.00 έφτασαν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, βαθιά συντετριμμένοι από την ανείπωτη τραγωδία. Ραζβάν Λουτσέσκου, Βαγγέλης Πουρλοτιόπουλος, Μαρία Γκοντσαρόβα, Αντρέ Βιεϊρίνια και οι αρχηγοί του ΠΑΟΚ. Όλοι τους με λουλούδια στα χέρια. Τα μέλη της ομάδας άφησαν μία ανθοδέσμη στο σημείο και εκ μέρους του Ιβάν Σαββίδη ως φόρο τιμής στα αδικοχαμένα αετόπουλα.
— instasports007 (@instasports007) January 27, 2026
«ΠΑΟΚ σ' αγαπώ και όταν θα πεθάνω, θέλω τον Δικέφαλο στον τάφο μου επάνω» και «Αδέρφια ζείτε» ήταν τα δύο συνθήματα που βγήκαν με λυγμούς απ' τα χείλη των φίλων του Δικεφάλου για τα αδέρφια.
Λίγο αργότερα, οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπήκαν στο γήπεδο και κατευθύνθηκαν με φαναράκια στη Θύρα 4, εκεί όπου τοποθετήθηκε ένα πανό: «Καλό παράδεισο, αδέρφια».
Στιγμές συγκλονιστικές, σε μία μαύρη μέρα για όλη την οικογένεια του Δικεφάλου...
— instasports007 (@instasports007) January 27, 2026
Το σπαρακτικό μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τραγωδία στη Ρουμανία: «Η θλίψη σε κυριεύει, σε γονατίζει, σε διαλύει»
Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και ακόμη δύο στελέχη του εργοστασίου της «Βιολάντα» για τη φονική έκρηξη
Ρουμανία: Συγκλονίζουν τα λόγια Έλληνα οδηγού νταλίκας την ώρα που περνάει από το σημείο της τραγωδίας με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ
Κλειστή λόγω πένθους η κερκίδα των οργανωμένων του ΠΑΟΚ στο Groupama Stadium για το ματς με τη Λιόν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




