Οπαδοί ΠΑΟΚ: Το ανατριχιαστικό αντίο στα «αετόπουλα» κατά το 27' στην Τούμπα
«Το μόνο που με ένοιαζε να είμαστε μαζί, σε κάθε γήπεδο σε όλη τη γη» - Σπαρακτικές οι στιγμές στην Τούμπα και πριν την έναρξη του αγώνα με τον Πανσερραϊκό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋
Στιγμές ανατριχίλας εκτυλίχθηκαν στην Τούμπα στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό, αριθμός που έχει συνδεθεί πλέον για πάντα με την τραγωδία στη Ρουμανία, όπου επτά φίλοι του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους στις 27/1.
Όλο το γήπεδο ενώθηκε σε έναν συγκινητικό φόρο τιμής, με τους φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά» να τιμούν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν τα «αετόπουλα», με πυρσούς στα χέρια και την εξέδρα να παίρνει φωτιά.
«Το μόνο που με ένοιαζε να είμαστε μαζί, σε κάθε γήπεδο σε όλη τη γη»
Στις κερκίδες ακούστηκε το σύνθημα «Το μόνο που με ένοιαζε να είμαστε μαζί, σε κάθε γήπεδο σε όλη τη γη», θυμίζοντας πως οι δεσμοί της ομάδας με τον κόσμο της ξεπερνούν τα σύνορα και τα χιλιόμετρα που διανύουν οι οπαδοί για να βρίσκονται δίπλα στον Δικέφαλο.
Η εικόνα ήταν μοναδική, με χιλιάδες πυρσούς περιμετρικά της Τούμπας και την ατμόσφαιρα να φορτίζεται έντονα. Ένα σκηνικό που αποτύπωσε την αγάπη αυτών των ανθρώπων για το άσπρο και το μαύρο, για τον ΠΑΟΚ και την καψούρα τους τη μεγαλύτερη.
Η στιγμή στο 27ο λεπτό αποτέλεσε μια σιωπηλή υπόσχεση μνήμης και ενότητας, με την Τούμπα να στέλνει το δικό της μήνυμα πως τα «αετόπουλα» δεν θα ξεχαστούν ποτέ.
Στη Θεσσαλονίκη και στο γήπεδο της Τούμπας έδωσε το «παρών» και ο Νίκος Σαββίδης, γιος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη των φίλων του ΠΑΟΚ, μη ξεχνώντας πώς ο Δικέφαλος είναι πάνω από όλα οικογένεια, κάτι που έχει αποδείξει πολλάκις η οικογέναι Σαββίδη. Μάλιστα, κατέθεσε και στεφάνι εκ μέρους της οικογένειας Σαββίδη στο τελετουργικό που έγινε λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.
Σπαρακτικές στιγμές πριν την έναρξη του ματς:
Γιατί οι ελληνικοί Patriot βρίσκονται στη Σαουδική Αραβία - Η σφοδρή αντίδραση της αντιπολίτευσης και οι εξηγήσεις του Μαξίμου
Προσήχθη πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Άρης για τη δολοφονία Κλεομένη - Φέρεται να δέχθηκε τηλεφώνημα από τον δράστη
Συναρπαστική ανακάλυψη: Επιστήμονες βρήκαν ένα εξαιρετικά σπάνιο άστρο από το αρχαίο σύμπαν
Η ισοπέδωση της ιεραρχίας: Επιστήμονες κατέγραψαν για πρώτη φορά αλεπού να θηρεύει λύκο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




