Τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7
Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού έδωσε το παρών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (7/2) το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7.
Στις 8 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται 45 χρόνια από την αποφράδα ημέρα του 1981, οπότε 21 φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρήκαν τραγικό θάνατο στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» στο φινάλε του ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Στο σημείο βρέθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη των αδικοχαμένων φιλάθλων, πλήθος κόσμου και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, προεξάρχοντος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Επίσης, σύσσωμο παρέστη και το τμήμα μπάσκετ του πειραϊκού συλλόγου. Οι επικεφαλής της ΚΑΕ Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο προπονητής Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων αφήνοντας λουλούδια στον τόπο που ο χρόνος σταμάτησε για τα 21 αυτά παιδιά.
Υπόθεση κατασκοπείας: Στο μικροσκόπιο κι άλλα πρόσωπα - «Άνθρωπος-σκιά» πίσω από τον σμήναρχο
Βίαιο επεισόδιο στο Γαλάτσι: Δυο τραυματίες μετά από επίθεση αγνώστων με μαχαίρι
Επεισόδια στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες: Μπουκάλια και πυροτεχνήματα κατά αστυνομικών - Πέντε συλλήψεις
Πώς αποκαλύφτηκε η μητέρα που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία - Είχε φωτογραφίες της κόρης της στο κινητό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




