Έρχεται στην Ελλάδα ο Τσέφεριν για να δει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και για συνάντηση με Γκαγκάτση
Ο πρόεδρος της UEFA θα συνοδεύεται απ' τον γενικό γραμματέα Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τον Ζόραν Λάκοβιτς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, θα βρεθεί στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης (18/2), στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ελλάδα μαζί με τον Έλληνα γενικό γραμματέα της UEFA, Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τον επικεφαλής των εθνικών ομοσπονδιών, Ζόραν Λάκοβιτς.
Οι τρεις αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας θα δώσουν το «παρών» το βράδυ της Τετάρτης στο «Γ. Καραϊσκάκης», παρακολουθώντας από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν για το Champions League. Το πρόγραμμα της επίσκεψής τους συνεχίζεται την Πέμπτη (19/2) στη Θεσσαλονίκη, όπου θα βρεθούν στην Τούμπα για το ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στη Θέλτα στο πλαίσιο του Europa League.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Αθήνα, ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο Ζόραν Λάκοβιτς και ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης αναμένεται να έχουν συνάντηση και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση, στο πλαίσιο των επαφών της UEFA με την ελληνική ομοσπονδία.
Σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΑ: Επιδόματα σχεδόν 2 εκατ. ευρώ σε μη δικαιούχους
«Εγώ είμαι το αφεντικό και θα κάνεις ό,τι σου λέω» - Η αποκαλυπτική κατάθεση του υδραυλικού για «Βιολάντα»
«Πήγαιναν να νικήσουν τον θάνατο»: Συγκίνηση από τα ντοκουμέντα των «200» της Καισαριανής
Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: «Πάντοτε επιδίωκα να είμαι ανεξάρτητη» - Μια ζωή γεμάτη θάρρος, γνώση και χαμόγελο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




