Ολυμπιακός: «Έδεσε» τον Τσικίνιο – Επίσημη η ανανέωση συμβολαίου
Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον 30χρονο χαφ, το συμβόλαιο του οποίου έληγε το καλοκαίρι του 2027!🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μία μέρα πριν τον κρίσιμο αγώνα κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, η ΠΑΕ Ολυμπιακός «έδεσε» ακόμα έναν ποδοσφαιριστή! Μετά τις ανανεώσεις των Ζέλσον Μάρτινς, Κοστίνια και Λορένζο Πιρόλα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας της με τον Τσικίνιο, ο οποίος θα παραμείνει στο λιμάνι έως το 2029!
Ο Πορτογάλος χαφ έγινε… κάτοικος Πειραιά τον Ιανουάριο του 2024 και αμέσως έγινε πρωταγωνιστής στην ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όπου από την πρώτη σεζόν κατέκτησε το Conference League.
Ο 30χρονος έχει καταγράψει 95 εμφανίσεις με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, ενώ έχει σκοράρει 16 γκολ και έχει μοιράσει 11 ασίστ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τσικίνιο, μέσα από μία ανάρτηση στα social media.
Ο Τσικίνιο ανανέωσε με τον Ολυμπιακό μας! / Chiquinho has renewed with Olympiacos FC! 🔴⚪️ pic.twitter.com/KvmbSpr40N
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) February 17, 2026
Μυστήριο με την έντονη οσμή αερίου στην Αττική - «Να υπάρχει ενημέρωση για το είδος του κινδύνου»
Αιχμηρή παρέμβαση Κοβέσι για την τροπολογία Φλωρίδη: «Αντιβαίνει στην αρχή της ειλικρινούς συνεργασίας»
ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε ο Στέργιος Καλπάκης - Παραμένει στο κόμμα, δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με κανένα σχήμα
«Η σπηλιά δεν συγχωρεί»: Δύτης εξηγεί τι αντιμετώπισαν οι άτυχοι δύτες που πέθαναν στις Μαλδίβες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




