ΑΕΚ: Επιτυχής επέμβαση στον Μπακάκη
Επέμβαση αποκατάστασης στους κοιλιακούς έκανε ο διεθνής μπακ, έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε επέμβαση στους κοιλιακούς προκειμένου να απαλλαχθεί από χρόνιο πρόβλημα που είχε με ενοχλήσεις, υποβλήθηκε σήμερα (21/5) ο Μιχάλης Μπακάκης. Ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ «έβγαλε» συντηρητικά τη σεζόν και μπήκε τώρα στο χειρουργείο, ώστε να είναι έτοιμος στα τέλη Ιουνίου, όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» για τη νέα σεζόν. Προκειμένου να συμβεί αυτό άλλωστε, τέθηκε εκτός από τα ματς της Εθνικής ομάδας.
«Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η επέμβαση αποκατάστασης του χρόνιου προβλήματος κοιλιακών, στην οποία υποβλήθηκε σήμερα ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Μιχάλης Μπακάκης, από τον Δρ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Ο Μιχάλης Μπακάκης αναμένεται να πάρει την Τετάρτη εξιτήριο από το νοσοκομείο και να ξεκινήσει σταδιακά το πρόγραμμα της αποθεραπείας του. Πολλές ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στην ενεργό δράση με την έναρξη της προετοιμασίας», ανέφερε η σχετική ενημέρωση από την ΑΕΚ.
Μητσοτάκης: Τα 6 μέτρα για το στεγαστικό - Ποιοι θα έχουν επιστροφή δύο ενοικίων, οι νέοι περιορισμοί σε Airbnb
Ηλεκτρικός: Κλειστός και απόψε ο σταθμός «Βικτώρια» - Προβληματισμός από τα συνεχή μπλακ άουτ στη γραμμή 3
Χάος στο Μεξικό: Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο Κογκρέσο - Το απίστευτο βίντεο
Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



