• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
8 χρόνια μετά, ακόμα χωρίς απαντήσεις: «Οι νεκροί στο Μάτι είναι περισσότεροι από 104» - Η πρόεδρος των συγγενών στο ethnos.grΠοια θέματα «τρέχει» μέχρι τη ΔΕΘ η κυβέρνηση: Κινήσεις σε τέσσερα επίπεδαΈνας καυγάς οδήγησε στη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου - Πώς έφτασε η Αστυνομία στον δράστηΣτην τελική ευθεία ο εκλογικός σχεδιασμός του ΠΑΣΟΚ – Το «προπύργιο», τα ψηφοδέλτια και η διεύρυνση
δημοφιλές τώρα: Χωρίς αμάξι, από το κρεβάτι στο κύμα: Ο παράδεισος με την παραλία χιλιομέτρων που τα έχεις όλα σε...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   07.03.2026 19:53
ΕΘΝΟΣ Sport

Super League: Έχασε δύο πέναλτι ο Άρης και πέταξε δύο βαθμούς!

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το ματς του Άρη με τον Ατρόμητο

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Intime
Intime
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Ο Άρης ήταν άστοχος από την άσπρη βούλα δύο φορές (!) με αποτέλεσμα να πετάξει δύο βαθμούς απέναντι στον μαχητικό Ατρόμητο. Η αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν είχε γκολ (0-0) και δεν ανέδειξε νικητή για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αθλητισμός | 07.03.2026 17:53 
Η Καλαμάτα επιστρέφει στη Super League μετά από 26 χρόνια!

Στο ξεκίνημα του αγώνα, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο να προηγοηθούν πολύ νωρίς. Μόλις στο 7’, ο Δώνης κέρδισε πέναλτι αλλά ο Ράτσιτς, που ανέλαβε την εκτέλεση, σούταρε άουτ.

Στο 39’, ο Άρης όχι μόνο απώλεσε τριπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, αλλά έχασε και με κόκκινη κάρτα τον Γκαρέ. Ο Ράτσιτς έκανε τη σέντρα, ο Καντεβέρε πήρε την κεφαλιά, ο Γκουγκεσασβίλι απέκρουσε ενστικτωδώς, όπως και το πλασέ του Δώνη στη συνέχεια. Ο Ούρονεν απομάκρυνε την μπάλα προτού περάσει τη γραμμή, πιεζόμενος από τον Γκαρέ, ο οποίος σήκωσε πολύ ψηλά το πόδι του, βρήκε στο κεφάλι τον Φιλανδό αμυντικό - που αποχώρησε με διάσειση - με τον Τάσο Παπαπέτρου να αποβάλλει τον Αργεντινό εξτρέμ του Άρη.

Με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, ο Γκουγκεσασβίλι υποχρεώθηκε σε μια ακόμη εντυπωσιακή επέμβαση, στερώντας το γκολ από τον Καντεβέρε που επιχείρησε με γυριστό να βρει δίχτυα. Στο 76’ οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι, σε χέρι του Μουτουσαμί. Ο βασικός εκτελεστής της ομάδας Μορόν, που είχε 14/14 στην Ελλάδα, ανέλαβε την εκτέλεση αλλά αυτή τη φορά αστόχησε στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Οι φίλοι του Άρη καταχειροκρότησαν πάντως τη μεγάλη επιστροφή του Μιχάλη Βοριαζίδη στη δράση έπειτα από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Ήταν η πιο σημαντική νίκη αναμφίβολα...

Στους 29 βαθμούς ανέβηκε ο Άρης που είναι έκτος, ενώ στους 28 ανέβηκε ο έβδομος Ατρόμητος που έμεινε για πέμπτο σερί ματς αήττητος (3-2-0).

ΑΡΗΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αθανασιάδης, Τεχέρο, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Ράτσιτς (90’+2’ Βοριαζίδης), Καντεβέρε (58’ Μορόν), Πέρεθ (58’ Μπουσαϊντ), Γκαρέ, Δώνης (46’ Γιαννιώτας), Χόνγκλα, Μεντίλ (72’ Φρίντεκ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Κέρκεζ): Γκουγκεσασβίλι, Σταυρόπουλος, Τσιγγάρας (65’ Πνευμονίδης), Μίχορλ, Γιουμπιτάνα (65’ Φαν Βέερτ), Μουντές, Ούρονεν (46’ Κίνι), Μπάκου (83’ Ουκάκι), Μανσούρ, Τσούμπερ (89’ Τσαντίλας), Μουτουσαμί.

Διαβάστε ακόμη

Το καλοκαίρι που τραυμάτισε ολόκληρη την Ελλάδα και έφερε ισόβια βαρυχειμωνιά σε δεκάδες οικογένειες

Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Συνελήφθη 28χρονος Αιγύπτιος - Τα αποτυπώματα και τα βίντεο που τον έβαλαν στο «μικροσκόπιο»

«Πύρινος κλοιός» σε όλη τη χώρα: Στους 43,5°C ο υδράργυρος και 50 μέτωπα φωτιάς - Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού

Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Γιου Τινγκ: Εντοπίστηκε το κινητό της στο κέντρο της Αθήνας

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • SuperLeague
  • ειδήσεις τώρα
  • Αρης
  • Ατρόμητος
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr