
Επεισόδια χούλιγκαν Ολυμπιακού και ΠΑΟ σε Πετράλωνα, Κουκάκι
Μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, έλαβαν χώρα χθες, Τρίτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στα Πετράλωνα και συνεχίστηκαν στο Κουκάκι, με υλικές ζημιές σε καταστήματα, αυτοκίνητα και τουλάχιστον ένα τραυματισμό. Όλα ξεκίνησαν όταν μία ομάδα ατόμων εξαπέλυσε επίθεση σε καφενείο που συχνάζουν οπαδοί των αντιπάλων στα Άνω Πετράλωνα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές σώμα με σώμα.
Εκεί φέρεται να τραυματίστηκε οπαδός που διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ το συγκεκριμένο κατάστημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές από τις συγκρούσεις.
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης, ένα άλλον γκρουπ ατόμων έκανε την εμφάνισή της στα πλατεία στο Κουκάκι. Ωστόσο εκεί δεν υπήρξαν συγκρούσεις, καθώς δεν υπήρχαν αντίπαλοι, με αποτέλεσμα να τα σπάσουν και να την... πληρώσουν αυτοκίνητα και είσοδοι πολυκατοικιών.
Μαίνεται η κακοκαιρία στην Κρήτη: Μηχανήματα του Στρατού στα Ζωνιανά - Καταστράφηκαν σπίτια, δρόμοι, μονάδες
Αρχαιολογικό μυστήριο 1.400 ετών: Άγρια δολοφονία Αγγλοσάξονα με ένα χτύπημα στον λαιμό
Οργή κατοίκων στη Ρώμη για την... κατάληψη από αμαξίδια γκολφ - Γιατί η Αιώνια Πόλη τραβάει «γραμμή»
Χαλαρή τύπισσα πέφτει από 8 ορόφους σε στέγη, ανακάθεται και σκρολάρει στο κινητό - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


