Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλλει επίθεση στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τον Γιώργο Σκινδήλια από οπαδούς της Βαλένθια
Οι άνθρωποι των Πειραιωτών δέχτηκαν επίθεση κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που θα τον φέρει… αγκαλιά με την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας στην Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 85-84 από τη Βαλένθια, με τον Εβάν Φουρνιέ να έχει σουτ νίκης αλλά ήταν άστοχος στο φινάλε του ματς.
Ωστόσο μετά τη λήξη της αναμέτρησης τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά και η βραδιά έκλεισε με άσχημο τρόπο. Συγκεκριμένα όπως καταγγέλλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι παράγοντες της ομάδας, Παναγιώτης Αγγελόπουλος και Γιώργος Σκινδήλιας δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς της Βαλένθια κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο.
«Μετά το τέλος του αγώνα και κατά την αποχώρηση των κυρίων Παναγιώτη Αγγελόπουλου (ο οποίος ήταν με τον ανήλικο γιο του) και Γιώργου Σκινδήλια, οπαδοί της Βαλένθια τους έφτυσαν καθώς δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφαλείας από την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας», αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Δείτε live τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα
«Ο Τραμπ μάς έχει εξαπατήσει δύο φορές»: Η δυσπιστία του Ιράν και τα αντικρουόμενα μηνύματα για το τέλος του πολέμου
Ξεσπά ο σύλλογος συγγενών θυμάτων Τεμπών: Μας απέκλεισαν συνειδητά από τη δίκη, έδωσαν 1,2 εκατ. για 250 καρέκλες «στοιβαγμένες»
«Συγγνώμη που σε έκλεψα πριν 15 χρόνια, πάρε 100 λίρες»: Ιδιοκτήτης καταστήματος έλαβε το πιο απρόσμενο γράμμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





