Champions League: Αέρας πρόκρισης για Παρί Σεν Ζερμέν και Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Παρί νίκησε 2-0 τη Λίβερπουλ και η Ατλέτικο άλωσε το Καμπ Νου επικρατώντας 2-0 της Μπαρτσελόνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Ατλέτικο Μαδρίτης απέκτησαν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League! Οι μεν Παριζιάνοι νίκησαν κατά κράτος στη μάχη με τη Λίβερπουλ επικρατώντας 2-0 στο Παρκ Ντε Πρενς, οι δε Μαδριλένοι κατάφεραν ένα τρομερό χτύπημα στην Μπαρτσελόνα, την οποία κέρδισαν με 2-0 στο Καμπ Νου.
Η Παρι ήταν εμφανώς ανώτερη από τη Λίβερπουλ και έφτασε σε μια άνετη επικράτηση επί της ομάδας του Άρνε Σλοτ, που για ακόμη ένα ματς φανέρωσε τα προβλήματά της. Αντιθέτως, η κάτοχος του τίτλου δείχνει να βρίσκει τον εαυτό της την κατάλληλη περίοδο προκειμένου να διατηρήσει το στέμμα της. Απέναντι στους Κόκκινους δεν επέτρεψε να αμφισβητηθεί. Άνοιξε το σκορ στο 11' με τον Ντουέ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 65' με σόλο του Κβαρατσκέλια.
Την ίδια ώρα, η Ατλέτικο έστησε... πάρτι στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η Μπάρτσα έμεινε νωρίς (44') με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουμπαρσί. Στην εξέλιξη της φάσης ο Άλβαρες σκόραρε με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ (45') στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ στο 0-1, ενώ στο 70' ο Σόρλοθ έδωσε αέρα πρόκρισης στους Ροχιμπλάνκος.
Αποτελέσματα
- Παρί Σεν Ζερμέν - Λίβερπουλ 2-0 (11' Ντουέ, 65' Κβαρατσκέλια)
- Μπαρτσελόνα - -Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2 (45' Άλβαρες, 70' Σόρλοθ)
Όνειρο απατηλό η ιδιοκατοίκηση: 19... χρόνια αποταμίευσης θέλει ένα ζευγάρι στην Ελλάδα μόνο για την προκαταβολή
Χάος στην Τουρκία: Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο CHP - Επέμβαση της αστυνομίας στα κεντρικά γραφεία
Ζιζέλ Πελικό, ένα υπόδειγμα θάρρους: Έζησε την κόλαση και μας διδάσκει την αγάπη και την εμπιστοσύνη - «Μην απελπίζεστε»
Θες να είσαι χαρούμενος; Οι επιστήμονες λένε... σκέψου τον θάνατο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




