Λιόλιος: «Όσο και αν προσπαθήσουν να λασπολογήσουν με κακόγουστα σκετσάκια, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»
Η δήλωση-απάντηση του Βαγγέλη Λιόλιου μετά τις καταγγελίες Δημητρακόπουλου - Αμαρουσίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος τοποθετήθηκε μετά τις καταγγελίες του Αμαρουσίου και του δικηγόρου Μιχάλη Δημητρακόπουλου για τον ίδιο και τη σχέση του με τον Προμηθέα και τη διαιτησία.
Ο πρόεδρος της ΕΟΚ πήρε θέση και αναφέρθηκε στην πρόοδο των πρωταθλημάτων και στην άνοδο της ανταγωνιστικότητας σε άνδρες και γυναίκες, την επιστροφή της Εθνικής ομάδας στο προσκήνιο, ενώ έκανε λόγο και για κάποιους «που αναπολούν εποχές του παρελθόντος».
Στη δήλωσή του ανέφερε τα εξής: «Στο ελληνικό μπάσκετ έχουμε φθάσει να έχουμε ένα από τα καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα τόσο σε επίπεδο ανδρών όσο και σε επίπεδο γυναικών, τεράστιες επιτυχίες στην Ευρώπη, επιστροφή της Εθνικής Ομάδας στο προσκήνιο και κάποιοι που αναπολούν εποχές του παρελθόντος νομίζουν ότι μπορούν να δηλητηριάζουν και υπονομεύουν αυτή την εξέλιξη. Ο,τι και να κάνουν ό,τι και να πουν, όσο και αν προσπαθήσουν να λασπολογήσουν με κακόγουστα σκετσάκια, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Οι τακτικές του παρελθόντος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί».
«Είμαστε μακρυά από μια συμφωνία»: Παραμένουν κλειστά τα Στενά του Ορμούζ - Υπό πυρά τα πλοία
«Θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μυρτώς
Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να σιωπήσω μπροστά στην κανονικοποίηση της τοξικότητας»
Ενεργειακό σοκ λόγω πολέμου στη Μέση Ανατολή: Πώς επέφερε απώλειες αξίας 50 δισ. δολαρίων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





