O Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με Λουτσέσκου - Τα λέει και με τους αρχηγούς
Σε καλό κλίμα τα είπαν Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου στο Porto Carras, ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Παρόντες είναι και οι αρχηγοί του ΠΑΟΚ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο Porto Carras βρέθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπου συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη. Οι δύο άνδρες τα είπαν σε καλό κλίμα για τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στον ΠΑΟΚ και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου, αλλά και για τη συνέχεια της σεζόν.
Ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ τα λέει αυτή την ώρα και με τους αρχηγούς της ομάδας, παρουσία του Λουτσέσκου, καθώς αντιλαμβάνεται πως η ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή και θέλει να τονώσει την ψυχολογία των παικτών. Ωστόσο, η σεζόν ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και υπάρχουν ακόμα στόχοι για τον ΠΑΟΚ, στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για τα πλέι οφ.
Διαβάστε ακόμη
Συνελήφθη ο 89χρονος που άνοιξε πυρ σε ΕΦΚΑ και Εφετείο: Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο της Πάτρας - Είχε πάνω του γεμάτο περίστροφο
Νέος σεισμός 4,9 Ρίχτερ στην Σκιάθο - Αισθητός και στην Αττική
«Eurojourney: Πάμε Βιέννη;» - Akylas και Φωκάς Ευαγγελινός μιλούν για όλα! (ep.13)
Σταματήστε ό,τι κάνετε: Στο Βέλγιο διεξήχθη Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μίμησης κραυγής γλάρου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




