Νικητής ο Μίλτος Τεντόγλου στο Diamond League της Σιαμέν με την κορυφαία εφετινή επίδοση
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έκανε σπουδαίο αγώνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν ο μεγάλος νικητής στο Diamond League της Σιαμέν στην Κίνα, πραγματοποιώντας την κορυφαία εφετινή επίδοση στον κόσμο στο μήκος στον ανοιχτό στίβο (είχε ίδια επίδοση ο Πορτογάλος Μπαλντέ στο Παγκόσμιο Κλειστού).
Ο Τεντόγλου μπήκε δυνατά στον αγώνα και από την πρώτη του προσπάθεια έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Με άλμα στα 8,37μ. πήρε αμέσως την πρώτη θέση της κατάταξης.
Στη συνέχεια προσπάθησε να πιέσει ακόμη περισσότερο για ένα μεγαλύτερο άλμα. Η δεύτερη προσπάθειά του δεν είχε το αποτέλεσμα που ήθελε, όμως στην τρίτη βρήκε το μεγάλο άλμα της βραδιάς. Με ιδανική εκτέλεση και συνθήκες πλήρους άπνοιας, προσγειώθηκε στα 8,46μ. και ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου για την εφετινή σεζόν.
Η επίδοση αυτή ξεπέρασε το 8.43μ. του Ματία Φουρλάνι και χάρισε στον Τεντόγλου τη νίκη στο Diamond League της Σιάμεν, επιβεβαιώνοντας ξανά την κυριαρχία του στο αγώνισμα.
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Ταγιάι Γκέιλ από την Τζαμάικα με 8.32μ., ενώ τρίτος ήταν ο Βούλγαρος Μπόζινταρ Σαραμπουγιούκοφ με 8.29μ.
Η αναπόφευκτη σύγκρουση του Τραμπ ακόμα και με Ρεπουμπλικανούς - Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι
Αυτές είναι οι χειροβομβίδες που είχε ο σκληρός ποινικός στο Μικρολίμανο - Εκκρεμούν ποινές άνω των 73 ετών
Αναρχία στο Νότινγκ Χιλ: Δισεκατομμυριούχος Ινδός απειλεί να φτιάξει εργατικές κατοικίες σε πλούσια γειτονιά
Η Αγάπη από το Ξυλόκαστρο τίμησε την Ελλάδα στο Μαρόκο: Το παγκόσμιο μήνυμα ειρήνης από 30 κορυφαίους ιππείς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




