GBL: Ο ΠΑΟΚ έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό που γλίτωσε στην παράταση
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 114-102 του ΠΑΟΚ στο T-Center🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα απέναντι σε έναν εξαιρετικό ΠΑΟΚ, όμως στο φινάλε μίλησαν η ποιότητα, η εμπειρία και το βάθος του. Οι Πράσινοι επικράτησαν 114-102 στην παράταση στο Telekom Center Athens, στον πρώτο ημιτελικό της Stoiximan GBL, και έκαναν το 1-0 στη σειρά.
Ο Δικέφαλος πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση και έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό από το ξεκίνημα. Με εξαιρετική επιθετική λειτουργία και εκμεταλλευόμενος τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων, ο ΠΑΟΚ πέτυχε 50 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και έδειξε ότι δεν είχε πάει στο ΟΑΚΑ απλώς για να είναι ανταγωνιστικός, αλλά για να διεκδικήσει τη νίκη.
Ο Παναθηναϊκός πήρε διαφορά 11 πόντων στο φινάλε της κανονικής διάρκειας (95-84), όμως οι Ασπρόμαυροι δεν παράτησαν το παιχνίδι. Με μεγάλη προσπάθεια και καθαρό μυαλό στην επίθεση, επέστρεψαν εντυπωσιακά και έστειλαν το ματς στην παράταση, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική εικόνα που είχαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Στο έξτρα πεντάλεπτο, όμως, ο ΠΑΟΚ δεν άντεξε. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έβγαλαν μεγαλύτερη ενέργεια, βρήκαν κρίσιμες λύσεις και καθάρισαν το παιχνίδι, αποφεύγοντας την εντός έδρας ζημιά στην πρεμιέρα της ημιτελικής σειράς.
Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 21 πόντους και 8 ριμπάουντ. Πολύτιμη ήταν και η παρουσία του Χέιζ-Ντέιβις, ο οποίος πρόσθεσε 18 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο Ταϊρί ήταν ασταμάτητος, σημειώνοντας 18 πόντους, μαζί με 6 ασίστ και 2 ριμπάουντ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Εργκίν Αταμάν): Όσμαν 17 (2), Γκραντ 6 (2), Ναν 17 (1), Ερνανγκόμεθ, Σλούκας 14 (3), Χέιζ-Ντέιβις 18 (1), Σαμοντούροβ, Κουζέλογλου, Τολιόπουλος 13 (1), Μήτογλου 8.
ΠΑΟΚ (Παντελής Μπούτσκος): Μέλβιν 12 (2), Ταϊρί 18 (3), Περσίδης 9 (1), Μπέβερλι 17 (3), Μουρ 17, Άλεν 6, Κόνιαρης 3 (1), Ομορούγι 12, Ιατρίδης 3 (1), Φίλλιος 5 (1).
Ο ατέρμονος πόλεμος του Ιράν: Γιατί ακόμα και με συμφωνία οι σχέσεις με τις ΗΠΑ θα παραμείνουν τεταμένες
Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι στην Ελβετία - Δεσμούς με τον ISIS είχε ο δράστης
Το ελληνικό νησί κόσμημα που δημοπρατείται... κοψοχρονιά - Η ιστορία και τα «αγκάθια»
Έτοιμο να διχάσει το καινούριο Call Of Duty: Το Modern Warfare 4 αναζωπυρώνει τον πόλεμο της Κορέας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




