
Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από την ΔΕΑΒ με μία αγωνιστική χωρίς θεατές
Από τη νέα σεζόν η ποινή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τη ΔΕΑΒ, για όσα συνέβησαν στο Game 2 των τελικών της Stoiximan GBL απέναντι στον Ολυμπιακό.
Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας εξέτασε τα δεδομένα της αναμέτρησης στο Telekom Center Athens και αποφάσισε την επιβολή ποινής μίας αγωνιστικής χωρίς θεατές στους Πράσινους.
Πάντως, ο Παναθηναϊκός θα παίξει κανονικά με κόσμο στο Game 4 της σειράς, που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (10/6, 21:00), καθώς για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν ήδη εκδοθεί εισιτήρια.
Ως εκ τούτου, η ποινή δεν θα εφαρμοστεί άμεσα, αλλά θα μεταφερθεί για την αγωνιστική περίοδο 2026-27.
Διαβάστε ακόμη
«Διψασμένος» αέρας και εκρηκτικό κοκτέιλ πυρκαγιών: Γιατί η σημερινή μέρα είναι η πιο επικίνδυνη - Τι αλλάζει τις επόμενες ώρες
Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: Από πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα ο θάνατος του Γεωργίου
Πώς απαντά η κυβέρνηση στα σενάρια περί μετεκλογικών συνεργασιών
«Ανθρώπινα ψυγεία»: Ιαπωνική εταιρεία λανσάρει... προσωπικούς καταψύκτες για αντιμετώπιση της ζέστης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


