Θερμή υποδοχή στη Σομαλία για τον διαιτητή που αποκλείστηκε από το Μουντιάλ 2026
Η είσοδος του Ομάρ Αρτάν στις ΗΠΑ απαγορεύτηκε και κατά την επιστροφή του στην πατρίδα του, ο διαιτητής γνώρισε την αποθέωση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Σομαλός διαιτητής είχε οριστεί από την FIFA για να διευθύνει αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο κατά την άφιξη του στο Μαϊάμι ανακρίθηκε 11 ώρες και τελικά οι αμερικανικές αρχές τον ενημέρωσαν για την άμεση επιστροφή του στην πατρίδα του.
Ο Ομάρ Αρτάν επέστρεψε στη Μογκαντίσου της Σομαλίας μετά από την απαγόρευση της εισόδου του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκεί τον υποδέχθηκαν θερμά εκατοντάδες άνθρωποι, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη τους. Ο ίδιος δήλωσε αποφασισμένος να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο επόμενο Μουντιάλ του 2030!
Η υπόθεση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις και σε κυβερνητικούς αξιωματούχους της Σομαλίας, οι οποίοι έκαναν λόγο για άδικη μεταχείριση. Με τη σειρά τους οι αμερικανικές αρχές έκαναν λόγο για σχέσεις του Ομάρ Αρτάν με ύποπτα πρόσωπα τρομοκρατικών οργανώσεων και για αυτό απαγορεύτηκε η είσοδος του στη χώρα.
Η γενιά του Grindr: Όταν το προφίλ σου γίνεται βιτρίνα και εσύ προϊόν στο ράφι
«Το βλέπεις αυτό;»: Νέο... πακέτο αρχείων για UFO από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ - Οι καταθέσεις από μυστική επιτροπή της CIA
Η Ανταρκτική εκπέμπει SOS: Θερμοκρασίες 20 βαθμούς πάνω από τον μέσο όρο - Εξαφανίζονται πάγοι «ίσοι με τη Γαλλία»
Σοκαριστικό βίντεο: Αεροπλάνο Boeing συγκρούστηκε με πύργο ραντάρ - Τρεις τραυματίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




