Bundesliga: Υποβιβάστηκε η Στουτγκάρδη του Τάσου Δώνη (vids)
Ιστορική άνοδος της Ουνιόν Βερολίνου, η οποία θα παίξει για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύσκολη η ποδοσφαιρική σεζόν για την οικογένεια Δώνη. Ο πατέρας Γιώργος και ο μεγάλος γιος Χρήστος βίωσαν έναν «μνημονικό» Παναθηναϊκό, ενώ ο μικρός γιος Τάσος γεύτηκε το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού.
Η Στουτγκάρδη, η οποία στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ έμεινε στο εντός έδρας 2-2 με την Ουνιόν Βερολίνου, απέτυχε να σκοράρει στην ρεβάνς της γερμανικής πρωτεύουσας και υποβιβάστηκε, εξαιτίας του κανονισμού του εκτός έδρας γκολ.
Εκ των μοιραίων της ομάδας του ο Ελληνας επιθετικός, ο οποίος έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να φτάσει στο «χρυσό» γκολ (12’, 29’), ενώ έγινε αλλαγή, με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο ένατο λεπτό με τον Ντενίς Αογκό, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε σωστά μέσω VAR, λόγω οφσάιντ του Νικολάς Γκονσάλες, ο οποίος εμπόδιζε την καλή ορατότητα του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Η Στουτγκάρδη υποβιβάζεται για πρώτη φορά από το 2016, όταν και επέστρεψε άμεσα στα «σαλόνια», στα οποία θα δώσει το παρών για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ουνιόν.
Η ομάδα του Βερολίνου, η οποία ιδρύθηκε το 1966, θα γίνει η 56η διαφορετική ομάδα στην ιστορία της Bundesliga, είναι η πρώτη προερχόμενη από την δεύτερη κατηγορία που προκρίνεται μέσω των μπαράζ μετά την Φορτούνα Ντίσελντορφ το 2012 και, στην πρώτη κατηγορία, θα ανταμώσει με την συμπολίτισσα Χέρτα.
Αμόκ στο γήπεδο της Ουνιόν!
Δείτε τα highlights από το ματς:
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



