
ΠΑΟΚ: Τίτλοι τέλους με Χατσερίντι
Η συνεργασία του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον Ουκρανό ομογενή τελειώνει με βάση ειδικό ρόλο του συμβολαίου του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Εβγέν Χατσερίντι αναμένεται να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ τις προσεχείς ημέρες, καθώς ενεργοποιείται ένας ειδικός όρος που είχε μπει στο συμβόλαιό του.
Το καλοκαίρι του 2018, όταν οι επιτελείς του «Δικεφάλου του Βορρά» είχαν καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Ουκρανό ομογενή αμυντικό, είχαν φτάσει σε συμφωνία για συμβόλαιο τριών ετών, που θα μπορούσε να διακοπεί από τον ΠΑΟΚ με την ολοκλήρωση του πρώτου χρόνου σε περίπτωση που ο Χατσερίντι δεν έπιανε ένα συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.
Με τις μόλις 11 συμμετοχές που μέτρησε ο Χατσερίντι, ο ΠΑΟΚ θα ενεργοποιήσει τον συγκεκριμένο όρο, κάτι που έχει ήδη γνωστοποιηθεί στη πλευρά του ποδοσφαιριστή εδώ και καιρό.
Διαβάστε ακόμη
«Εδώ αρμόδιος είμαι εγώ»: Πού αποσκοπεί η Τουρκία με τη διπλή αντι-NAVTEX στην Ανατολική Μεσόγειο
«Δεν του επέτρεπε να δει το παιδί» - Νέες μαρτυρίες για τη 40χρονη με την ατροπίνη στο Περιστέρι
Ένα αρχαίο μνημείο γύρω από τον τάφο του Ιησού - Τι ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στην Ιερουσαλήμ
Τα πιο παράξενα τρένα στον κόσμο: Η «μύτη του διαβόλου» και ο συρμός που περνά μέσα από πολυκατοικία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


